Jump to content

Клетката на Radox


Radox

Recommended Posts

Radox: Неочаквано, но факт - Клетката се завръща изневиделица! Тази вечер гост ще ми бъде една от новите надежди на BWC - mikelp!

mikelp: ОМГ .. Много неочаквано , че тъкмо аз ще съм гост на клетката.. не бях и предполагал , че някога ще стъпя на горещия стол.. Благодаря за привилегията Таа нека започваме с въпросите

1. Откъде си, на колко си години, къде учиш и ... ъъъ ... колко вдигаш от лежанка.

Отг : - Живея в Разград , който не знае .. град в дунавската равнина на 120 километра от варна и някъде 60 от Русе , казвам се Момчил и съм на 16 години , 10ти клас в Природо Математическа гимназия в паралелка с Математика и Английски.. Old_school е в моя клас

2. Какво мислиш за бъдещето на Samoa Joe?

Отг : - Една от най-наболялите теми в нашия форум в скоро време.. Джо.. ами Джо е човека с трите петзвездни мача , човека със 17 (поправете ме ако греша) месеца без загуба в 1 vs 1 мач , Самоанската машина и т.н .. Нямам нищо против него като кечист , дори ми е много забавен мачовете му с класни , промотата му рулират и общо взето кечист , от който ВСЕКИ promoter би трябвало да извлича голяма полза.. Друг е въпроса до колко Русо , Мантел и Джаред успяват да извлекат максималното от този кечист . Лично аз съм на мнение , че титлата вече ТРЯБВАШЕ ( не , това не е силна дума в случая ) да е в него и той да е THE TOP DOG в TNA .. но явно букърите и специялно Джарет и Картър не мислят като мен.. Пропилян шанс за един много способен кечист.. и една просперираща федерация . Въпроса за бъдещето е доста интересен . Джо може скоро да вземе титлата ( лично за мен ще е малко късно след пълната му доминация преди периода "ЕНГЪЛ" ) или пък да продължава да се лута из Mid - Upper MID card-а на TNA .. Най-лошото е , че неговата позиция в мейн ивента бива заета от хора като " STING , ANGLE , CAGE и т.н и т.н " Все стари кучета , на WWE/F и WCW .. Разбирам TNA , че им трябват големи имена за да задържат аудитория и т.н , но използването им не е правилно :) Спокойно можеше Sting да вземе титлата на NO SURRENDER от Енгъл а след това да я пусне на ДЖО на BFG и така да го put-не over .. Както и да е .. твърдо съм зад ДЖО и това да просперира в TNA ... СЪвсем друг е въпросът , че комиксите на Shawn_Michaels рулират , wooooooooooo :lol:

3. Има ли Кечмания 24 потенциала да бъде най-добрата за всички времена?

Отг : - Потенцияла си го има , друг е въпроса дали ще бъде подплътен със нужните усилия от страна на Федерацията и нейните звезди :) Очертава се един крайно интересен Main Event - Undertaker vs Edge .. имаме както винаги солидния MITB , няма го ДжониБой , ORton и HHH най-вероятно ще се бият за титлата където най-вероятно , хънтър ще спечели .. Джерико , Джеф , Мат , Мвп , Мистерио , Джейбиел , Финли .. имат солидни кадри , с които могат да постигнат велики неща , но ако има мачове от типа KHali - Kane , манията е обречена да НЕ бъде Най-великата или една от НАЙ-ВЕЛИКИТЕ , лично аз тръгвам с големи очаквания , пък ще видим.

4. Харесваш ли Triple H и Jeff Jarett и защо? Сравни ги. -

Отг : - Харесвам HHH , но не харесвам JJ , просто защото не съм имал много време да го гледам.. но да се каже , че не го харесвам също е малко преувеличено.. Да се опитаме да направим сравнение .. И Двамата са дали АДСКИ МНОГО на този бизнес и са постигнали АДСКИ много в него , В момента и двамата са мноого високо в Йерархията на федерациите си , като както всички знаем JJ е съсобственик на TNA а Paul Levesque е съпруг на щерката на Винс (всички знаем кой е Винс , нали ? ) . И двамата постигат нещата във федерациите си , които може би нямаше да постигат ако не бяха там където са сега , но аз лично не ги виня , всеки гони целите си както може :) Друг е въпроса , че преди TNA , Jeff Jarret е постигнал всичко САМ , а HHH постига своя успех главно заради женитбата си със Стеф.

5. Какво мислиш за цялостното развитие на BWC? Нагоре ли върви или надолу?

Отг : - Факт е ,че тази година бяха регистрани рекорден брой посетители във един и същ момент , обаче факт е също така , че много легенди на форума спряха да го посещават . Имаме си нов Администратор , бяха въведени Дарения , Мултимедииния раздел е по-ценен от всякога .. общо взето бих могъл да обобщя , че Българското Кеч Общество се движи нагоре , ии Ако сложите онова лого със синия фон , ще стъпим една крачка надоло ( ако няма да са и повече ) , нищо лично .

6. До каква степен следиш TNA?

Отг : - Гледам Имапакт всяка седмица ( не ме питайте как избивам шибания коефицент по тракърите с моя нет , а сега когато шоуто е два часа виждам звездички) и Си свалям Всички ППВ-та :) TNA TODAY , не гледам .

7. Влизаш ли в чат-канала #wwe-bg?

Отг : - От време на време влизам , но не съм редовен , когато ми е скучно влизам , но често оставам разочарован и не се мярвам с месеци и повечето там са адски негативно настроени към MAN UTD :D , така че обобщено мога да кажа , че влизам от време на време.

8. Дежурният въпрос - има ли още хляб в ECW или трябва да бъде закрита?

Отг : - Хляб в шоуто има , има много хляб , стига да има свестен booking състав и последното Решение да не е във Вини Мак . Хора като CM PUNK , Elijah Burke , Shelton , V , Morrison и Miz ме карат да си го свалям всяка седмица , но често оставам разочарован , но си казвам , че другата седмица ще е по-добре и пак го гледам .. Сега със Talent Exchange-а нещата доста се поосвежиха и самия Brand тръгна нагоре , да видим докъде ще я докарат.. Откъм рейтинги , аз лично предполагам , че до края на 2008 TNA ще поведе ECW откъм брой зрители. Но пък за да подпишат договор и за 2008 със Sci-Fi значи Е-то имат изгода от бранда и правят пари от него .. Песимистично съм настроен , но пък знае ли човек може пък и да потръгнат стабилно нещата и да стане интересно и напрегнато и в този бранд.

9. Кой ти е любимият спорт и тренираш ли нещо сериозно?

Отг : - Любимия ми спорт - ФУТБОЛА , разбира се . Няма друг спорт , който може да ми донесе такива емоции , както когато любимия ми отбор победи (MANCHESTER UNITED) . От много малък съм фен на този спорт , най-ранните ми спомени са от световното първенство през 1998 и въздесъщите РОНАЛДО , Зидан , Шукер и т.н . Иначе съм фен на адски много спортове .. обичам да гледам Ф1 , Тенис ( това ми е болна тема , луд привърженик съм на A-rod , обаче не виждам голям смисъл да продължавам да го гледам заради доминацията на ФЕДЕРЕР по световните кортове) , NBA , почти всички зимни спортове , без фигурното пързаляне и улейните дизциплини ми харесват , MMA ,на последък гледам и Бокс , Абе без спорт не мога да живея , това е самата истина , и не тренирам нищо сериозно .. отделям времето си да уча (колкото да не ми се отдава ) и да свиря на Бас китарата ми , съответно и да ходя на уроци по китара ( това тука ми се отдава поне мъничко ) .. Иначе когато е топло с приятелите редовно играем мачле в двора на близкото училище .

10. Коя ти е любимата компютърна игра? Джиткаш ли редовно на нещо?

Отг : - Закърмен съм с класиките като StarCraft , AoE поредицата , Heroes 3 , 4 (петичката много малко съм я играл , няма къде ) Quake цялата поредица и т.н . Все игри , които едно време , когато ходихме по компютърните зали бяха много актуални . Сега компютъра ми не е достатъчно силен за новите игри , а и нямам особено много време да играя ... По-горе посочените ги играя от време на време , но като цяло гейминга вече не ми е първи приоритет .

35izpu1.jpg

Link to comment

Доста добро издание като даже малко съм учуден колко добре е отговорил на въпросите ти майки :P На всички въпроси е отговорил доста подробно,което е много добре :) Мен това издание ми хареса много!

П.С. - GLORY GLORY MAN.UTD! :P

Link to comment
The Olimpic Hero

Интересно интервю,но да кажа на mikelp,че доста се е объркал за чат канала.Точно в него повечето за привърженици точно на Манчо. :) Поне на 4 човека това им е любимият отбор.

               

Link to comment

А супер.Radox имаш един вдигнат палец от мене :) .Ще е интересно на ден да каниш един потребител в тази рубрика да отговори на тези въпроси.Обаче по възможност ще е по-добре в темата да се пишат само отговори,не така да спамим ние след мнението на пича ;)

Link to comment

Как да няма фенове на мангалчо бе :P wohov,Diamond_Dog,Paf0,s0cki,Bizkit,пълно е с фенове на Манчестър.Друг е въпроса,че има и хора които ги ненавиждат като наприемр мен :glare:

Link to comment

Добро издание на Клетката. mikelp наистина отговори много подробно на всички въпроси. Между другото, въпросът за WrestleMania ми се струва доста интересен и мисля, че съвсем спокойно може да се направи такава тема, така че да се види мнението и на другите потребители. Иначе и аз съм фен на Manchester United... или поне бях, докато гледах футбол. През последните години обаче въобще не гледам футболни мачове, а само прочитам някои резултати от време на време и хвърлям поглед на класирането главно в Англия.

Posted Image

Link to comment
  • 2 weeks later...

Разкривам госта ми за следващата седмица. Това ще е човекът, чието лого беше избрано с конкурс от модераторите - Naruto :) Очаквайте да видите какво ще ни предостави тази мистериозна личност :P

35izpu1.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...