Jump to content

Клетката на Radox

Radox

Recommended Posts

Radox: Неочаквано, но факт - Клетката се завръща изневиделица! Тази вечер гост ще ми бъде една от новите надежди на BWC - mikelp!

mikelp: ОМГ .. Много неочаквано , че тъкмо аз ще съм гост на клетката.. не бях и предполагал , че някога ще стъпя на горещия стол.. Благодаря за привилегията Таа нека започваме с въпросите

1. Откъде си, на колко си години, къде учиш и ... ъъъ ... колко вдигаш от лежанка.

Отг : - Живея в Разград , който не знае .. град в дунавската равнина на 120 километра от варна и някъде 60 от Русе , казвам се Момчил и съм на 16 години , 10ти клас в Природо Математическа гимназия в паралелка с Математика и Английски.. Old_school е в моя клас

2. Какво мислиш за бъдещето на Samoa Joe?

Отг : - Една от най-наболялите теми в нашия форум в скоро време.. Джо.. ами Джо е човека с трите петзвездни мача , човека със 17 (поправете ме ако греша) месеца без загуба в 1 vs 1 мач , Самоанската машина и т.н .. Нямам нищо против него като кечист , дори ми е много забавен мачовете му с класни , промотата му рулират и общо взето кечист , от който ВСЕКИ promoter би трябвало да извлича голяма полза.. Друг е въпроса до колко Русо , Мантел и Джаред успяват да извлекат максималното от този кечист . Лично аз съм на мнение , че титлата вече ТРЯБВАШЕ ( не , това не е силна дума в случая ) да е в него и той да е THE TOP DOG в TNA .. но явно букърите и специялно Джарет и Картър не мислят като мен.. Пропилян шанс за един много способен кечист.. и една просперираща федерация . Въпроса за бъдещето е доста интересен . Джо може скоро да вземе титлата ( лично за мен ще е малко късно след пълната му доминация преди периода "ЕНГЪЛ" ) или пък да продължава да се лута из Mid - Upper MID card-а на TNA .. Най-лошото е , че неговата позиция в мейн ивента бива заета от хора като " STING , ANGLE , CAGE и т.н и т.н " Все стари кучета , на WWE/F и WCW .. Разбирам TNA , че им трябват големи имена за да задържат аудитория и т.н , но използването им не е правилно :) Спокойно можеше Sting да вземе титлата на NO SURRENDER от Енгъл а след това да я пусне на ДЖО на BFG и така да го put-не over .. Както и да е .. твърдо съм зад ДЖО и това да просперира в TNA ... СЪвсем друг е въпросът , че комиксите на Shawn_Michaels рулират , wooooooooooo :lol:

3. Има ли Кечмания 24 потенциала да бъде най-добрата за всички времена?

Отг : - Потенцияла си го има , друг е въпроса дали ще бъде подплътен със нужните усилия от страна на Федерацията и нейните звезди :) Очертава се един крайно интересен Main Event - Undertaker vs Edge .. имаме както винаги солидния MITB , няма го ДжониБой , ORton и HHH най-вероятно ще се бият за титлата където най-вероятно , хънтър ще спечели .. Джерико , Джеф , Мат , Мвп , Мистерио , Джейбиел , Финли .. имат солидни кадри , с които могат да постигнат велики неща , но ако има мачове от типа KHali - Kane , манията е обречена да НЕ бъде Най-великата или една от НАЙ-ВЕЛИКИТЕ , лично аз тръгвам с големи очаквания , пък ще видим.

4. Харесваш ли Triple H и Jeff Jarett и защо? Сравни ги. -

Отг : - Харесвам HHH , но не харесвам JJ , просто защото не съм имал много време да го гледам.. но да се каже , че не го харесвам също е малко преувеличено.. Да се опитаме да направим сравнение .. И Двамата са дали АДСКИ МНОГО на този бизнес и са постигнали АДСКИ много в него , В момента и двамата са мноого високо в Йерархията на федерациите си , като както всички знаем JJ е съсобственик на TNA а Paul Levesque е съпруг на щерката на Винс (всички знаем кой е Винс , нали ? ) . И двамата постигат нещата във федерациите си , които може би нямаше да постигат ако не бяха там където са сега , но аз лично не ги виня , всеки гони целите си както може :) Друг е въпроса , че преди TNA , Jeff Jarret е постигнал всичко САМ , а HHH постига своя успех главно заради женитбата си със Стеф.

5. Какво мислиш за цялостното развитие на BWC? Нагоре ли върви или надолу?

Отг : - Факт е ,че тази година бяха регистрани рекорден брой посетители във един и същ момент , обаче факт е също така , че много легенди на форума спряха да го посещават . Имаме си нов Администратор , бяха въведени Дарения , Мултимедииния раздел е по-ценен от всякога .. общо взето бих могъл да обобщя , че Българското Кеч Общество се движи нагоре , ии Ако сложите онова лого със синия фон , ще стъпим една крачка надоло ( ако няма да са и повече ) , нищо лично .

6. До каква степен следиш TNA?

Отг : - Гледам Имапакт всяка седмица ( не ме питайте как избивам шибания коефицент по тракърите с моя нет , а сега когато шоуто е два часа виждам звездички) и Си свалям Всички ППВ-та :) TNA TODAY , не гледам .

7. Влизаш ли в чат-канала #wwe-bg?

Отг : - От време на време влизам , но не съм редовен , когато ми е скучно влизам , но често оставам разочарован и не се мярвам с месеци и повечето там са адски негативно настроени към MAN UTD :D , така че обобщено мога да кажа , че влизам от време на време.

8. Дежурният въпрос - има ли още хляб в ECW или трябва да бъде закрита?

Отг : - Хляб в шоуто има , има много хляб , стига да има свестен booking състав и последното Решение да не е във Вини Мак . Хора като CM PUNK , Elijah Burke , Shelton , V , Morrison и Miz ме карат да си го свалям всяка седмица , но често оставам разочарован , но си казвам , че другата седмица ще е по-добре и пак го гледам .. Сега със Talent Exchange-а нещата доста се поосвежиха и самия Brand тръгна нагоре , да видим докъде ще я докарат.. Откъм рейтинги , аз лично предполагам , че до края на 2008 TNA ще поведе ECW откъм брой зрители. Но пък за да подпишат договор и за 2008 със Sci-Fi значи Е-то имат изгода от бранда и правят пари от него .. Песимистично съм настроен , но пък знае ли човек може пък и да потръгнат стабилно нещата и да стане интересно и напрегнато и в този бранд.

9. Кой ти е любимият спорт и тренираш ли нещо сериозно?

Отг : - Любимия ми спорт - ФУТБОЛА , разбира се . Няма друг спорт , който може да ми донесе такива емоции , както когато любимия ми отбор победи (MANCHESTER UNITED) . От много малък съм фен на този спорт , най-ранните ми спомени са от световното първенство през 1998 и въздесъщите РОНАЛДО , Зидан , Шукер и т.н . Иначе съм фен на адски много спортове .. обичам да гледам Ф1 , Тенис ( това ми е болна тема , луд привърженик съм на A-rod , обаче не виждам голям смисъл да продължавам да го гледам заради доминацията на ФЕДЕРЕР по световните кортове) , NBA , почти всички зимни спортове , без фигурното пързаляне и улейните дизциплини ми харесват , MMA ,на последък гледам и Бокс , Абе без спорт не мога да живея , това е самата истина , и не тренирам нищо сериозно .. отделям времето си да уча (колкото да не ми се отдава ) и да свиря на Бас китарата ми , съответно и да ходя на уроци по китара ( това тука ми се отдава поне мъничко ) .. Иначе когато е топло с приятелите редовно играем мачле в двора на близкото училище .

10. Коя ти е любимата компютърна игра? Джиткаш ли редовно на нещо?

Отг : - Закърмен съм с класиките като StarCraft , AoE поредицата , Heroes 3 , 4 (петичката много малко съм я играл , няма къде ) Quake цялата поредица и т.н . Все игри , които едно време , когато ходихме по компютърните зали бяха много актуални . Сега компютъра ми не е достатъчно силен за новите игри , а и нямам особено много време да играя ... По-горе посочените ги играя от време на време , но като цяло гейминга вече не ми е първи приоритет .

35izpu1.jpg

Доста добро издание като даже малко съм учуден колко добре е отговорил на въпросите ти майки :P На всички въпроси е отговорил доста подробно,което е много добре :) Мен това издание ми хареса много!

П.С. - GLORY GLORY MAN.UTD! :P

The Olimpic Hero

Интересно интервю,но да кажа на mikelp,че доста се е объркал за чат канала.Точно в него повечето за привърженици точно на Манчо. :) Поне на 4 човека това им е любимият отбор.

А супер.Radox имаш един вдигнат палец от мене :) .Ще е интересно на ден да каниш един потребител в тази рубрика да отговори на тези въпроси.Обаче по възможност ще е по-добре в темата да се пишат само отговори,не така да спамим ние след мнението на пича ;)

Как да няма фенове на мангалчо бе :P wohov,Diamond_Dog,Paf0,s0cki,Bizkit,пълно е с фенове на Манчестър.Друг е въпроса,че има и хора които ги ненавиждат като наприемр мен :glare:

Добро издание на Клетката. mikelp наистина отговори много подробно на всички въпроси. Между другото, въпросът за WrestleMania ми се струва доста интересен и мисля, че съвсем спокойно може да се направи такава тема, така че да се види мнението и на другите потребители. Иначе и аз съм фен на Manchester United... или поне бях, докато гледах футбол. През последните години обаче въобще не гледам футболни мачове, а само прочитам някои резултати от време на време и хвърлям поглед на класирането главно в Англия.

Posted Image

• 2 weeks later...

Разкривам госта ми за следващата седмица. Това ще е човекът, чието лого беше избрано с конкурс от модераторите - Naruto :) Очаквайте да видите какво ще ни предостави тази мистериозна личност :P

35izpu1.jpg