Loop Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Ми да ти кажа не ми се нрави ППВ-то много. Cruiseweight Match Cruiseweight Title Rey Misterio© vs Scotty Too Hotty vs Dark Daniels - Тука е ок мач, нищо особено, но добре за opener. Normal Match Samoa Joe vs Lance Storm - Добро. Tag Team Titles Dudley Boyz© vs Headhunters - Откъде пък ги изкопа headhunters.. European Title Lex Luger© vs Eddiе Geurerro - Не ми се нрави и този мач да ти кажа. Лугър като европейски шампион - meh Intercontinental Title First Blood Kurt Angle© vs Shawn Michaels - Ми добър мач ще стане... ама и двамата са прекалено овър за ИК титлата :! Hell in a Cell Chris Benoit vs Bill Goldberg - Беноа в HIAC мач? Не звучи много добре, поне за мен. Main Event Inferno Match Universal Title The Undertaker© vs Sting - Тука е добре, но пък много си наблъскал видове мачове... first blood, inferno, hiac... Като цяло е ок card-a, но има какво да се желае. :) Link to comment
torex Posted September 8, 2005 Author Share Posted September 8, 2005 баа в тая тема само аз и ти си говориме някои друг няма ли да даде оценка ще постна RAW vs Smackdown малко по късно It`s real, it`s DAMN real... BROTHER! Link to comment
torex Posted September 8, 2005 Author Share Posted September 8, 2005 1.Scotty 2 Hotty vs Spike Dudley - Спайк започва с доста прекрасни движения да разбива Скоти, но Скоти се савзема и прави суплекс на Спайк след което се опитва да го тушира но Спайк се повдига още на първото отброяване, Спайк прави още два опита за туш при който и в двата Скоти се повдига с много малка разлика, ето това е Летящо ДДТ Скоти побеждава Рейтинг 70% 2.Trish Stratus vs Lady Death - Womans Title - Триш започва мача решена да си върне титлата и оспява да стигне туша до 2 но Лейди се повдига, прави някой контра атаки и накрая оспява да запази титлата си Рейтинг 75% 3.Крис Беноа пристига за нескашното шоу, но Голдберг го напада още в лимузината и го оставя в безсъзнание Рейтинг 79% 4.Скалата излиза да кажи нещо на публиката и тъкмо започва но Fife Fighters of doom излизат и Скалата няма никакаф шанс срещу тях отначало се защитава добре но сам неможе и Петимата го размазват след което заявяват че те са Силата в RAW не Скалата а ТЕ ! Рейтинг - 80% 5.Самоа Джо в Ханди кап мач срещу Дъдлитата - Дъдлитата имат преимущество почти през цялото време, и оспяват да направят 3Д на Джо но завърналите се Хеадхънтъри излизат да помогнат но и те отнасят тупалката след като Дъдлитата са се справили с Хеадхънтерите идва Шарк Бой и помага на Самоа Джо да спечели мача Рейтинг 68% 6.Елита - Роб Ван Дам и Хурикейн срещу Хеадхънтърите - Мач с правило загубилите трябва да напуснат компанията РВД започва мача и се справя с Хеадхънтерите но твърде много време се задържа на ринга и не се сменя с Хурикейн и така Хеадхънтерите взимат преимущество в мача и това преимущество е дукато не доидат Братята Дъдли и не помогнат на Елита да спечели Рейтинг 55% :x :x - След този мач Хеадхънтерите трябва да напуснат компанията и така Елита да стане новия претендент за титлите по двойки 7.Стинг дава интервю в което си личи колко е решем да вземе титлата от Гробаря на Без изход, и тъкмо да напусне ринга се появява Гробаря който идва с Универсалната титла качва се на ринга и размазва лицето на Стинг с титлата след което я показва на публиката и казва че тои ще е единствения шампион Рейтинг 94% 8.Батиста срещу Крис Джерико за супер титлата в RAWСилата на Батиста си доказва предимството като почти през целия мач тои води, няколко грешки прави при които Джерико се възползва, и за малко да стане нов супер шампион оспява да заключи и Стените на Джерико но Батиста се измъква и прави Батиста Бомбата и туширва Джерико личи си колко е изморен Батиста но на главния екран на RAW vs SmackDown! се показва Джон Сина Сина: Батиста аз вече сам излекуван от моята контузия скоро очакваи твоя живот да се стажни много скоро .... Рейтинг 74% Общ Рейтинг - 75% след това шоу има едит в мачовете за без изход и то в този в мача за титлите по двоики It`s real, it`s DAMN real... BROTHER! Link to comment
nWoHulkster Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Мдам... очаквах така да се получи . Току що прочетах целия дневник и като цяло не съм му голям фен лол (пак ще го чета де, няма да го забравя ). Като стане дума за дневници аз лично обичам реалистични дневници, а твоя е... не знам как да го кажа точно, за да ме разбереш... ермм... прекалено много наблъскан със стари любимци и т.н.. В общи линии се получава точно същото, което ще се получи ако WWE махнат ростер сплита - мейн ивента е пълен основно със старите кучета, а младите се бият из мидкарда. Прекалено много "големи" звезди има наблъскани в шоутата, за да ми се хареса. Аз лично предпочитам свежите шоута. Примерно ако ми дадеш да избирам между шоу с Тейкър,Трите Хикса, Рикиши, Висера и Шон Майкълс и шоу с Кен Кенеди, Карлито, Сина, Енгъл и Батиста ще предпочета да гледам второто шоу, защото в него има повече свежи лица със свежи образи. Това е личния ми вкус просто (е моя само - и на още хиляди смаркове лол, но това е друга тема). Искам нещо свежо, а твоите шоута са прекалено много доминирани от установени звезди. Освен това обичам шоутата да са логично навързани и за всяко нещо, всеки мач, всяко интервю да има причина. При теб това някакси го няма. Също съм съгласен и със забележките на Loop. Но иначе лошо няма. Добре е горе-долу. Сега да си дам коментара за ппв-то: Ааа, да: коя е Lady Death? ППВ: Cruiseweight Match Cruiseweight Title Rey Misterio© vs Scotty Too Hotty vs Dark Daniels - Cruiseweight Match? Това описание го намирам за излишно. Ех да можеше Скоти да не участва в този мач... Normal Match Samoa Joe vs Lance Storm - най-добрия мач на вечерта? Мдам, много вероятно е да стане така. Макар, че все още съм ти бесен, че така лошо джобна талант като Джо на развалина като Лугър (напоследък толкова е западнал, че направо е смехотворно) Tag Team Titles Dudley Boyz© vs Elite - Интересен отбор е Елита. Време е за нови отборни шампиони лол European Title Lex Luger© vs Eddi Geurerro - като изключим грешние spelling на името на Eddie Guerrero и факта, че Лугър SUCKS много в наши дни този мач ми звучи добр... я стига съм се залъгвал. Мача ми звучи ужасно. Единственото нещо, което може да го спаси е победа на Еди. Intercontinental Title First Blood Kurt Angle© vs Shawn Michaels - Втория кандидат за мач на вечерта, но за интерконтиненталната титла? Ето мачове като този са основна причина да не иска да се маха ростер сплита, че точно това ще сполети повече от главните звезди на федерацията. Някакси се умаловажат с тази титла. Hell in a Cell Chris Benoit vs Bill Goldberg - винаги ми е било интересно да видя Беноа в подобен мач. Не му е точно в специалността, а и противника му не е от най-добрите, че да го износи до добър мач, но поне тук историята беше горе-долу интересна. Надявам се да се получи нещо прилично. Main Event Inferno Match Universal Title The Undertaker© vs Sting - дрийм мач а? Лошо няма като изключим факта, че и двамата са прекалено стари, за да се върти шоуто около тях. Факта, че това е Инферно мач спасява мача за мен и го прави по-интересен. Link to comment
torex Posted September 8, 2005 Author Share Posted September 8, 2005 за старите звезди и аз сам сагласен с теб но какво да направя че новите не са достатъчно овър и киснат в OVW, ако подскажиш с някои добри таланти ще сам ти благодарен а за Lady Death това е Аlicia Webb но с нов имидж и име :D It`s real, it`s DAMN real... BROTHER! Link to comment
Recommended Posts