Jump to content

World Wrestling vs BWC (WWTNAWC)

Recommended Posts

Shawn_Michaels и темата му срещу Джо ме наведоха на мисълта, че ще е cool да направя едно дневниче описващо федерация създадена от реални кечисти и образи на BWC. Мисля, че се досещате, че дневника ще е с non serious тематика и ще изобразява забавни събития в света на "fiction" кеча. Въпреки, че мога да използвам photoshop за банерите идеята на Loop да ги прави на Paint е много по оригинална затова и аз мисля да направя така. Ето го и банерчето..

Дневника ще започне с дебютното ППВ на WWTNAWC, което ще се излъчи пряко по GTV и ще се казва "Премазване"

Засега известни мачове за Мега турнира са:

Shawn_Michaels & Samoa Joe vs The Rockers (Shawn Michaels & Marty Jannetty)

Radox vs John Cena © - WWTNAWC World Heavyweight Title

Ще има няколко малки промоционални сегмента/шоута, преди самото ППВ за запознаване с историята.. Енджойй!

Зад кулисите на "Премазване"

ЛАГЕРА НА WWE:

(Triple H е събрал кечистите в една съблекалня явно за да им каже нещо)

Triple H: "Добре момчета, искам да се стегнете. Тази вечер някакви клоуни от BWS..

Личният асистент на HHH: "..BWC сър"

Triple H: "Да както и да е Ралф.. донеси ми кафе и поничка!.. Та както казвах некви клоуни от BWC ще идват.. поредната смахната идея на Винс, какво да се прави. Искам да се правите на любезни в началото за пред стареца и след това да прецакате копелетата по същия начин, по който аз прецаквам всички ви за титлата... опа май се заговорих много.. та ясно ли е!?"

Всички: "Да"

Kennedy: "Кенедиииииииииии!!!!"

Triple H: "Забога, Кенеди още ли не се е оправил!?"

Shawn Michaels: "Ами.. опитахме всичко, но от както Ортън го ритна в главата все повтаря едно и също.."

Triple H: "Ахам... Кенеди как си синко?"

Kennedy: "Кенедиииииииии!!!!!!!!!!"

Triple H: "Бог да ни е на помощ.."

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ЛАГЕРА НА TNA

(Суперзвездите на TNA са се събрали в една съблекалня и си говорят)

Kevin Nash: "Тази вечер хора не забравяйте, че сме тук непоканени.. WWE незнаят за присъствието ни и затова ще се изгаврим с тях по националната телевизия.. GTV.. Искам да се намесите във всеки един мач и да развалим целия турнир.. АААХахахахахахахахахаххахахахахаххахахах.. да и още нещо Vote for Nash.. както знаете се кандидатирах за президент тази година.. искам всички да гласувате за мен иначе ще ви пребия.. Vote for Nash.."

AJ Styles (към Eric Young): "Ерик, кой подяволите е това?"

Ерик Янг: "не знам, но не го ли чу да казва, че е президент.. честно казано мисля, че е Буш!"

AJ Styles: "Наистина.. лол ще отида да се облека официално тогава... Томкооо.."

..

Nash: "Кой липсва!?.. Мисля, че не сме всички тук?"

Kaz: "LAX ми се обадиха, че ще закъснеят, задържали са ги на границата, Rellik също липсва.. мисля, че полицията го задържа вчера, нищо сериозно май го сбъркаха за един сериен убиец.. ааа момент някой ми праща sms.. Крисчън Кейдж е пише ми.. "Кажи на Неш да си го начука.." и още пише, че нямало да се излага по този тъп начин и да не се и надяваме, че ще дойде... такаа.. бла бла бла.. never pinned never submited.. и накрая е написал, че Shark Boy sucks, не знам защо.."

Nash: "..Righttt, е поне Кърт и Буукар са тук нали?"

Kaz: "Всъщност не.. Кърт каза, че ще закаснее защото си "играел" с медалите си.. а Буукър е на снимачната площадка на новия филм "Aliens vs Predator".."

Nash: "Какво подяволите прави там.."

Kaz: "Режисиора нямаше финанси за каскадьори и затова го взе за дубльор на Хищника.."

Nash: "Усещам поредния провал в кариерата си тази вечер.."

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Звездите на BWC пристигат пред залата с един чавдар!

The Olimpic излиза първи като се насочва към многобройните фенове на BWC (9 човека, единия е поставено лице приличащ на parcaleste), след това излиза Radox с едно огледалце в ръката си..

Radox: "Man i'm good lookin`"

Borko_10 & veseo слизат заедно спорейки на тема, на коя diva от WWE циците са най-големи. Loop подава главата си от рейса, оглежда обстановката, след което се оригва и се прибира обратно.. Shawn_Michaels слиза последен, оглежда добре колегите си и казва..

Shawn_Michaels: "Ще бъде дълга нощ!"

.. То би континюед.. може би

Нови 2 мача обявени за "Премазване"

Triple H open challange (понеже никой не се е навил засега да играе срещу HHH, той е подписал клауза за мача, която му позволява да премери сили със самия себе си)

The Olimpic Hero & a mistery partner vs Randy Orton & Edge (Rated RKO)

"Jericho's Monkeys" най-накрая успяха да сглобят официалния Кард за "Премазване".. очаквайте скоро и визуални банерчета "Пейнт Джоб" ;)

"Премазване" Final Card

Oppener: Hornsloggle & Carlito vs veseo & Borko_10

Triple H open challange (most likely it will be Triple H vs.. Triple H)

Loop & Steve Austin - Beer Drinking Contest (parcaleste is the SP. Guest Referee)

The Olimpic Hero & a mistery partner vs Randy Orton & Edge (Rated RKO)

ViChiX & Vince McMahon Confrontation

Shawn_Michaels & Samoa Joe vs The Rockers (Shawn Michaels & Marty Jannetty)

UltraMadd vs Rey Mysterio © - The High Flyin` Asses Title Match

HEIDENREICH vs Kane, Mark Henry, Big Daddy V, The Great Khali & Пийт Сампрас - Бившият тенесист Пийт Сампръс ще води отбора на The Monsters.. в мача Monster vs Monsters.. да се оправдая Винс измисли името!

Randy Orton's Cloning vs Mr. Kennedy - One last time!!! in a Flaming AssKicking Weapons Evrywhere Exploding Barbed Wired Razor WIred Doomsday HIAC Match (Победителя получава безплатно лечение в Болница "Сглоби си сам")

MAIN EVENT

Radox vs John Cena © - WWTNAWC World Heavyweight Title

СЕГМЕНТ:

Shawn_Michaels & Samoa Joe Backstage:

SHawn_Michaels: "Здравейте фенове на кеча аз съм Shawn_MIchaels и съм със sell out-a веднага преминал в WWE, след като го на*ука на ТНА Самоа Джо.. той ще бъде мой партньор на турнира "Премазване" срещу Шон Майкълс.. дежа вю... ии Марти Джанети... Whooooooooo!!!"

Joe: "Да..както и да е"

Shawn_Michaels: "Джо искам да знам с менн ли сииииииииииииии в мачаа.. ще ми пазиш ли гърба!!!!!????????? WHooooooooooo!!!"

Джо: "Подяволите ще спреш ли да ни излагаш и мамка му казах ти да престанеш да се правиш на Рик Флеър!!!!!!!!"

Shawn_Michaels: "Кой подяволите е Рик Флеър?.... Whoooooooooo!!"

Джо: "Не мога вече да търпя тези глупости.. WWE SUCKSSSSS!!! Уволнете ме ако трябва, но няма да търпя този идиот до мене да се държи така пред камерата... писна ми!!"

Shawn_Michaels: "Човече разбрахме се да не "шуутваш".. миналия път заради тези "шуут" интервюта ти биха шута!... WHoooo!!!"

Samoa Joe се маха от кадър ядосан..

Shawn_Michaels: "Това бяхме най-добрия таг тийм в Е-то Shawn_Michaels & Fat Joe... ааа исках да кажа Samoa Job... нее The Samoan Buldozer... и така не беше.. ъъъ аа да Samsoa Jackson... за съжаление хората зад камерата ми казват, че нямаме много ефирно време затова ще го кажа правилно.. аз съм Shawn_Michaels, а това беше партьора ми..."

Прекъсване за реклами..

Изказване на Loop преди Beer Drinking Contest-a си с Steve Austin!

Loop: "Аз съм Loop!.. една от най-големите звезди в BWC и ви казвам не правете това удома си!!"

След което Лууп взема няколко бири в ръцете си.. отваря капачките с очи!! и ги изпива безразборно в устата си!!

Loop: "Стив дано си готов за това!!! Всички много добре знаем, че изпиваш минимално количество от бирата, а останалото изливаш по себе си.. трябва да ти призная добър медиен трик.. сега да видим как ще се спрявиш с истински професионалист!! Азз!!... аа и още нещо.. БЪРББББББББббб!! И това мога по-добре от теб.. ще се видим на "Премазване""

Radox & Olimpic зад кулисите:

Radox: "Е Олимпик гадно ли ти е, че получих веднага тайтъл шот а ти ще се биеш в някакъв смотан таг тийм мач.. хаах!"

Olimpic: "Не мерси.. дори се радвам, че не съм поредния тъпак който ще джоби на Сина."

Radox: "Това пък какво трябваше да означава.. аз ще бия Сина за титлата и ще съм новия шампион!"

Olimpic: "Righttttt... Е успех "шампионе" после да не кажеш, че не съм те предупредил.."

Olimpic заминава в неизвестна посока преследван от 9-мата си верни фена кръжащи покрай него като бодигардове.. а Radox вади джобното си огледалце..

Radox: "Ти си човека Radox... Най-великата суперзвезда в тази индустрия и ще биеш онзи скапаняк Сина.. ти си човека.."

Отнякъде се появява Ron Simmons и поглежда Radox...

Radox: "Дори и не си прави труда да казваш оная тъпа фраза!!!"

Radox заминава в неизвестна посока..

Ron Simmons: ".. Тоя па какво искаше!? Винс е почнал да наема само некви психопати.."

Guest Renegate

Много добра идея. Ще се чета. Чудя се само мачовете .. опс пародиите на мачовете дали ще бъдат нещо сериозно или по 3-4 реда така? :D

Доста забавно :clap: ,но айде впиши и мене някаде в картинката :lol:;)

Може да си слуга на хората от BWC и само да повтаряш репликите на другите. :]

635682_orig.jpg

Може да си слуга на хората от BWC и само да повтаряш репликите на другите. :]

Хаххах леш!!.Не бе сериозно искам нещо яко

За мачовете ще са по-сериозни, няма да са кой знае какво като обем, но няма да има много комични ситуации при тях, повече ще наблягам на сегментите иначе.

Изказване на Пийт Сампрас via Cellphone преди турнира "Премазване"

Сампрас: "Рейч или там какъв си, знаеш ли защо пожелах този мач срещу теб.. защото имам "топките" да го направя, както и на тенис корта! Не те знам, кой си просто те избрах randomly и за свои tag team партьори взех, почти всички изруди в WWE за да може Пийт Сампрас отново да е на върха и да направи и кариера в кеча.. затова.. Рейч приготви се Big Peet идва за теб!!"

btw ето ги и финишърите на повечето BWC звезди които ще вземат участие в дневника:

Radox - Xclamation Mark (Reverse Go 2 Sleep.. Torture Rack into Knee Kick.. GTS в тила на противника :) )

Shawn_Michaels - Sweet_Chin_Music (Kick to the face)

HEIDENREICH - REICHbomb (Powerbomb from the 3th rope... Chris Condido's finisher.. Бомба от 3-тото въже)

The_Olimpic - Olimpic Slam (Angle Slam), Olimpic Lock (Ankle Lock)

UltraMadd - The Firecracker (Candaian Destroyer + pin.. Канадски разрушител с туш)

KENNEDY - Kapital K (Standing STO), KENNEDY's Fortress (Walls of Jericho)

Loop - BeerDrinking Slam (Cradle Shock без туш), Hole in the Head (Running Headbutt.. Лууп се засилва и скачайки удря глава на опонента си)

Borko_10 - The Prank (Running Leg Lariat)

veseo - The Stamp (Frog Splash)

BiZkiT - Xploding Box (T-Bone Suplex)

Renegate - Rob Van Dam Splash (Five Star Frog Splash), Rolling Buttkicker (Rolling Thunder)

"The Redneck Terrorist" djihad - Susama Slama (Alabama Slam)

"The Wester" Unforgiven - Clint Eastwood (The Bareback)

fen4e - Fen's Request (Chair Shot) Таен фен на BWC, който излиза от публиката по време на мач и помага на компанията.

Kan0 - One eye`d Masterpeace (SPinning Crowbar)

JERICHO - Safe Landing (Angel's Wings)

.. ще има и още засега са тези.

хахахха много яко.Пич ти тотално ма разби :lol: :lol: Таен фен на BWC който от време на време помага на компанията хахах.Фърли ма в тъча.Хайде чакаме продължение ;):lol: :lol:

Ааааааааааахахаха!

G, ако спреш да пишеш дневника ще те банна от форума веднага, ей! Пълна лудница!

И, между другото, Сина - дойде твоят ред да ДЖОБИШ!!!

35izpu1.jpg

"ПРЕМАЗВАНЕ" Започва...

Джей Ар: "Фенове на кеча това е НАЙ-ГОЛЯМОТО събитие, на което ще станете свидетели след малко!!"

Краля: "О боже Джей Ар стига преувеличава мамка му.. виж само колко "кученца" има в публиката."

Джери Лоуър изважда на бързо бинокъла си и започва да преглежда обстойно публиката.

(Спонсори: Своге - Рядко щастие и разбира се Скитълс, които ви напомнят да си го на*укате!)

Започваме и с opener-a на турнира, а именно (Oppener: Hornsloggle & Carlito vs veseo & Borko_10)

Oppener: Hornsloggle & Carlito vs veseo & Borko_10

Мач: Borko_10 & veseo излизат първи на ринга където стои и една лежанка. Borko гордо вдига 100 кила няколко пъти с помощта на Весео, след което и двамата започват да позират на сглобките. Феновете започват да ги освиркват защото незнаят кои са. veseo взема микрофона.. "Що не ръкопляскате фееееееее!???" Феновете започват с обичайното "You Suck!!" Borko казва на veseo, че това трябва да означава "Другите ще ядат пердах" и двамата заблудено започват да се кефят на себе си. Ето ги и The 10 time World Tag Team Champs Carlito & Hornsloggle :D или както обичат да се наричат "The Afro Shorts". Двата тима веднага започват да се налагат в средата на ринга без да си задават много въпроси. veseo набързо сваля Хорнслоугъл и започва да го рита в стомаха.. забога това не е правилно. Borko & Carlito спират да се бият и заглеждат странно veseo, който не спира да рита по-дребния си опонент.. Borko_10: "Ае Весео, май не трябваше да се бием на истина тука.. нали ни казаха по-полека".. veseo (който продължава да рита Хорни): "..изрусен, дребен, увъглен, зелен, обицат, костюмиран, хапещ.... какво викаш Боре!?" В крайна сметка съдията DQ-ва отбора на veseo & Borko.. Двамата обаче не са спрели с терора си.. те хващат Карлито и строшават с него лежанката в средата на ринга.. мисля, че има нова доминираща сила в таг дивизията на WWE veseo & Borko_10!!..

Winner(s): Carlito & Hornsloggle via DQ

Показан е лагера на TNA, чиито кечисти се крият в една от съблекалните готови да съботират шоуто!!

Kevin Nash: "Хора.. Хора!! Искам да кажа нещо така, че тихо.."

Останалите: "Ооооо не пак!!"

Nash: "Silenceeeeeeee... I'll Kill you!!! (Това само хората дето са го гледали ще го схванат :P) Що никой не се намеси в първия мач!?!? Не мога да ви разбера давам ви конкретни заповеди... аааа какво правя още в тази забутана федерация.. никой не ме слуша, та аз съм Кевин Неш.. Big Daddy Cool.. Няма да се разберем така!"

Chris Harris: "Твоето приятелче Хол трябваше да съсипе мача, но двамата със Сторм се напиха и чак не могат да гледат.. Сложихме ги във фирзера с храната да изтрезнеят.."

.. More from TNA афтер да брейк!

Triple H Open Challange!!

Мач: Излизането на ХХХ е точно 20 мин от турнира.. Играта е бил вбесен, че на Гробаря дават толкова дълго излизане и като малко детенце се е молил на Винс за повече TV time. След тези мъчителни за феновете минути, Трите Хикса най-накрая грабва микрофона.. "Аз съм Играта подяволите.. аз командвам парада тук!!! И не вярвайте, на тези тъпи слухове, че Винс ми е давал джобните.. аз съм зрял мъж!! За да докажа колко съм добър искам някой да излезе да му сритам задника.. Ако никой не излезе ще дам най-голямата атракция на феновете, а именно ще премеря сили със самия себе си!" След като няколко минути никой не показва носа си на рампата, HHH най-накрая решава да направи "Дрийм" мача срещу себе си, затова извиква един съдия и всичко вече е уредено. Веднага след като гонга удря ХХХ започва да се налага мощно и да не дава на себе си никакъв шанс да отвърне на удара! След цели 30 минути усилен мач, в който HHH се повдига от 3 педигрита и един много бликзък бърз туш.. най-накрая на играта му писва.. излиза от ринга, взема един стол, влиза отново вътре и се цапардосва брутално с него... OMG!! Съдията веднага свири DQ-то.. 2ри мач завършва с DQ на турнира.. май ще е пълна боза!! HHH е изнесен на носилка след мача.. The Best Damn Wrestler in the world!!

Winner: HHH (един от 2мата) by DQ..

Реклами мамка му!

...

Backstage уит Самоа Джо & Shawn_Michaels:

Shawn_Michaels: "За съжаление Самосвала Джо не можа да се дотътри до залата.. поради "задръстване", но какво да се прави и сам мога да поема Рокерчетата, да не забравяме, че все пак аз съм бъдещето на този бизнес Shawn_Michaels!! Искам само още да кажа преди да сритам задниците на "The Hasbeen Kid" & Marty Been there all ready или как бяха там, Джо Джо Bear като дойдеш довлечи си 300 килограмовия * до ринга за да може ако случайно ми потрябваш за waterboy или пък може да ми държиш аксесоарите докъто се бия... та в общи линии ела!"

- Shawn се засилва към рампата..

Shawn_Michaels & Samoa Joe vs The Rockers (Shawn Michaels & Marty Janetty)

Мач: The Rockers стоварват почти целия си арсенал от хватки върху опонента си, но някак си винаги Shawn успява да се изправя.... Към средата на мача, най-накрая Джо се засилва към ринга и отива в своя ъгъл.. Ако Shawn_Michaels направи hot tag-a сега, надали Рокерите, ще успеят да натделеят на "dream team-a".. Shawn_Michaels едвам едвам се добира до сглобката, но все пак го прави и се сменя с Joe!!! Това трябва да е края за Рокерите.. Джо влиза иии... боже той започва да налага собствения си партньор Shawn_Michaels.. Shawn поема удар след удар ругаейки "Да е*а предателската ти свиня!!" Joe вдига "приятелчето" си и го стоварва върху третото въже.. ооуу какво ли е намислил... Дааа Muscle Buster за Shawn!!!! Това трябва да е размназало врата на Шон.. явно на Джо му е писнало от многобройните обиди по негов адрес. Джо си заминава от ринга доволен, а HBK довършва Shawn със Sweet Chin Music!!! Това трябва и да е края 1...2...3!! Даа Shawn Michaels тушира Shawn_Michaels!!

Winner(s): The Rockers via pinfall

(Следва така очакваната конфронтация между шефовете на WWE & BWC) Nextttttttt.. fuck it!!

No chance in Hell.. you've got.... Ето го и chairman-a на WWE Vincent Kennedy McMahon!! Vince се добира едвам едвам до ринга и взема микрофон..

"Дами и господа моля посрещнете моя колега.. и също шеф на компания макар и толкова бедна ViChIXXXXXX!!!"

No chance in Hell.. you've got.. :D Ето го и chairman-a на BWC ViC X ViChiX!!

Двамата застават един до друг гледайки се мръсно.. Винс първи започва да говори.. "Та значи ти си ViChiX!! Чух за вашето "indy" и реших да видя какво толкова ви е специалното.. а и нямаше как като чух, че Кока Кола ви спонсорира ХАХАХа!"

ViChiX: "Мерси, че ни прие Винс, наистина си личи, че си даваш парите където отидеш.. добре ни посрещнаха, съблекалните са яки, новия ми офис е як.. добре си се установил, жалко, че моите момчета имат повече талант в пърхута по космите на топките си от твоите пущиняци!"

Vince: "Значи си бил комик ааа.. обичам това, подигравал съм се с много хора през живота си затова иронията ти е добре дошла.. само не забравяй кой те притежава сега момче!!"

ViChiX: "Е всеки претижава по нещо тук.. примерно Khali притежава супер грозна физиономия която плаши пишлеметата из публиката.. Умага притежава онзи павильон за Хот Дог пред залата.. Сина притежава смехотворно маймунско изражение, Батиста притежава сигурно дъскорезница и така... няма да се нервя, от факта, че работя за теб, важното е в края на всеки месец чека да е в пощенската ми кутия!"

Vince: "Мислише се за забавен аа.. мислиш се за много забавен е ще ти кажа какво, защо не се извиниш на някои от хората които обиди преди малко... защо не се извиниш на този човек.. Музиката на Umaga се пуска и дивака излиза на рампата.. OMG дали ще видим ViChiX vs Umaga и то сега!?

Реклами

Връщаме се на турнира "ПРЕМАЗВАНЕ" където Умага е на ринга и гледа право в шефа на BWC ViChiX.. какво ли ще стане сега..

Vince: "Умага.. разбий този буклук!!"

ViChiX: "Лол, лол лол чакай малко Мистър татуиран с мастило.. в договора ми пише, че ако някой от твоите неудачници ме докосне Винс, моига да те съдя.. затова защо направо не дадем на хората това което искат.. твоят звяр, срещу моят звяр.."

ViChiX посочва рампата, от която се спуска HEIDENREICH!! Той влиза на ринга и започва да налага Умага докъто и не го разкарва от ринга със един Саблен удар... но какво ето, че се пуска и музиката на Пийт Сампрас.. тенесиста :D Той насочва вниманиоето си към REICH и му казва, че сега ще си плати за това, че е.. ъъ голям!

HEIDENREICH vs Kane, Mark Henry, Big Daddy V, The Great Khali & Пийт Сампрас AND UMAGA!! - Handycap Match

Мач: Всички се нахвърлят върху Рейч още в началото на мача.. в суматохата, той успява да излази изпод тях и ги оставя да се бият един друг.. Рейч набързо сграбчва невярващия Сампрас и го проска на ринга с един невероятен Chokeslam!!! Следва 1..2..3! и победител в мача е HEIDENREICH!!! Той бързо излиза от ринга и се запътва щастлив към рампата!! Винс, който е край ринга не може да повярва..

Winner: HEIDENREICH via pinfall!

...

The_Olimpic среща Shawn_Michaels който държи торбичка с лед върху главата си..

The_Olimpic: "Какво подяволите се е случило с теб!?"

Shawn_Michaels: "Един дебелак ме премаза.. ще пребия ко*елето!"

The_Olimpic: "Ааа случката с Джо, да гледах на монитора, хаха явно добре те е подредил!"

Shawn_Michaels: "Знаеш ли какво Олимпийски защо не се разкараш от пътя ми, няма да търпя нападки, особено от теб!"

The_Olimpic: "Добре добре и без това имам мач, няма да те притеснявам..а и btw виж сега как действа истинския професионалист!!"

The Olimpic се запътва към рампата преследван от 9тимата си фена, а Shawn започва отново да негодува и да сипе обиди по адрес на Джо! В това време, покрай него минава Ron Simmons..

Shawn_Michaels: "Ако го кажеш, ще ти навра крака си в черепа.."

Shawn си заминава в неизвестна посока..

Ron Simmons: "Какво подяволите им става на всички.. първо онова пънкарче, сега и този пребития.. какво искат всички от мен!?"

The_Olimpic & *mistery partner* vs Rated RKO

Мач: Оказва се, че партньора на Олимпик е бил самия Kurt Angle.. Боже какъв отбор!! Мача бива много динамичен и изпълнен със хватки, но в крайна сметка Randy Orton пропуска да удари със стол Angle и 2-рия му заковава Angle Slam!! Двамата с Olimpic предават Ортън с Double Ankle Lock.. а Edge избягва през публиката както винаги!

Winner(s): and new n1 Contenders for the Tag team titles The OLIMPIC Angles (Angle & Olimpic)

След мача Kennedy опитва да нападне Orton, но Ортън на бързо му прави rKo и го изритва в главата... Кенеди пуска пяна от устата си, след което продължава да повтаря "Kenedyyyyyyyyyyyy.. Kennedyyyyyyy!!" Явно мача на тези двамата не ще се състои тази вечер!

Лагера на TNA:

Nash: "Мамка му какво ви става бе хора.. не ви казах да играете в мачове както направи Енгъл а да ги проваляте.. ПРОВАЛЯТЕЕЕЕЕЕ!!! Ааааа не мога да повярвам каква е тази малоумност от ваша страна.."

Изведнъж всички суперзвезди на TNA се нахвърлят и пребиват Неш!!! след което чупят пътя и си заминават! Но Изведнъж от някъде се появява и проф. Вучков, който прибира тялото на Неш.. какво подяволите!!! Какво прави Вучков тук и защо бе този ход!???

Radox е показан задкулисите да се готви за мача си срещу John Cena за титлата!! Той прави по 5 лицеви опори, след което се гледа минута в огледалцето си казвайки нещо, което се цензурира от колегите.. Мейн Евента ще е невероятен..

UltraMadd vs Rey Mysterio © - High Flyin` Asses Title Match

Мач: Приятен за окото мач, един от малкото на днешниоя турнир, в който двамата изпълняват много уникални хватки, но все секунда ги дели от туша. В края на самия мач Рей Мистери успява да спъне Ултра в един момент, който увисва на второто въже.. Рей бързо се засилва и разбива опонента си с 619!! Рей се приготвя за The Werst Coast Pop, когато изведнъж от никъде УлтраМад скача на крака и прави брилянтен Dropkick в челюста на Рей Рей, който пък се приземява извън ринга. Ултра веднага изпълнява красив Suicide Dive право в Рей, като и двамата се пребиват извън ринга.. Съдията бързо преброява до 10 и Рей запазва титлата, чрез равенство!! Надали това ще свърши така, но дали Рей ще даде реванш на настоятелния UltraMadd ще разберем на идния RAW!

Winner: Draw!!

Показани са новите рекламни лица на WWE: Лейла ще е рекламно лице на XXL, Edge ще е рекламно лице на Runners, Snitsky ще е рекламно лице на Колгейт, а John Cena ще представя играта Escape from Monkey Island някоя си :D

It's timeeee for the beer drinking contest!!

Loop vs Austin - Beer Drinking Contest!

За съжаление този сегмент няма да може да се излъчи защото е имало конфронтация м/у двамата в съблекалните.. конфронтация на маса!! най-опасната конфронтация.. след 7 ракии и 20 бири трябва да ви съобщим скръбната вест, че Остин & Лууп са под масата.. :P

MAIN EVENT

John Cena © vs Radox - Heavyweight Title of the world on the line!!

Мач: Приличен и дълъг мач, в който Сина о*ира много хватки.. В края той успява да размаже Radox с един Protoplex, след което го хваща за F-Uто си... Оуу но точно в този момент гащите на Сина падат и той се свлича на тепиха, като пуска опонента си.. Radox бързо се засмива надменно и се приготвя да довърши Сина със финишъра си Xclamation Mark!!! Сина се изправя, Радокс го приготвя за хватката, когато ръката на Сина сблъсква огледалцето на Радокс което пада от джоба му и се строшава на земята!! Radox: "Nooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!" Съкрушителния удар е по силен от всяка една хватка.. Радокс пуска Сина и започва да събира остатъците от огледалцето, когато Сина го обръща с бърз туш 1...2..3!!! И still champion John Cena!! Radox бързо става и пребива брутално Сина, след което се връща до "трупа" на огледалцето си!! Radox взема един микрофон и изкрещява, че иска реванш!!!

Winner: John Cena via pinfall!

КРАЙ.. мамка му!