Jump to content

BWC - Любим мач за 2007

nWoHulkster

Recommended Posts

Миналата година една нова концепция за годишна класация направи своя дебют във форума и тази година "BWC - Любим мач" ще се завърне отново! Миналогодишната тема можете да си припомните ето ТУК. Гласуването за тазгодишната класация ще започне на 20-ти Декември (четвъртък, другата седмица) и ще продължи до 30-ти Декември (неделя) включително. Нарочно пускам темата една седмица преди да е започнало гласуването, за да ви дам възможност добре да обмислите изборите си. Резултатите ще бъдат публикувани през първата и втората седмица на 2008. Ето в какво се състои концепцията:

Идеята е всеки да състави списък с десетте си любими мача от 2007 и всичките лични класации да се съберат в еднa обща. За целта всеки трябва да направи своя топ 10 за 2007 и да ми го прати на ЛС. Ако случайно някой пусне вота си в тази тема, то гласът му ще бъде анулиран! Мачовете трябва да са подредени, като първата позиция е за любимия ви мач и той съответно ще получи 10 точки, а позиция номер 10 получава 1 точка. В случай, че е необходимо трябва да е пояснено от кое шоу или дата е въпросния мач, тъй като има определени кечисти, които многократно са се изправяли един срещу друг през годината. Ако има някакви грешки по класациите авторите им ще бъдат помолени да ги поправят и ако не го сторят в срока за гласуване, то гласовете им ще бъдат анулирани! Няма ограничения за федерации - приемат се мачове от всички кеч федерации. Също така няма ограничения относно вида на мачовете - може да са singles, tag, multi-person, gimmick, т.н. Обърнете специално внимание и на заглавието на класацията: "Любим мач за 2007". Изобщо не е случаен факта, че темата не се казва "Най-добър мач за 2007". ;) Пита се при кой мач сте изкефили най-много, къде е имало най-голям mark out така да се каже. Mоже да сте се кефили поради най-различни причини и въобще не е задължително да е заради "петзвезден мач". ;) В най-общи линии става дума за десетте мача от 2007, които са оставили най-трайна следа в съзнанието ви и са предизвикали най-силна емоция у вас. Горе-долу това е идеята. Колкото повече хора гласуват толкова по-добре. И вие си знаете - гласувайте съвестно!

Може ли само да попитам нещо?Мачовете трябва ли да бъдат подредени,както при класациите за кечист на месеца,смисъл най-горе да е мача с 1 точка,а най-долу мача с 10 точки.BTW благодаря,че ни информира по-рано.

Edited by The_Glamazon

[img]http://www.beth-phoenix.org/photos/albums/screen_caps/wwewebsiteexclusives/santinos-casa/august7th2008/snapshot20080807200639.jpg[/img]

Не, няма значение как точно са подредени. Важното е да се разбира кой мач на кое място си сложил.

TheBigRedMachine

Идеята е свестна. При мен проблема, е че съм забравил някои от мачовете, които са ми направили впечатление, а и съм улав - почнах си списък твърде късно, а на всичкото отгоре, забравих, че съм си го направил. :D

Лесно ще си намера кардовете от всички PPV-та, но има мачове от Raw и SD , които също имат място в Топ 10. Там е проблема. Ще се оправим някак си. :)

[img]http://metroautographs.com/Merchant2/graphics/00000001/SPWWF-Kane01.gif[/img]

Мачовете от RAW и SD можеш да си намериш от архивите им на страницата на съответното шоу.

[img]http://www.beth-phoenix.org/photos/albums/screen_caps/wwewebsiteexclusives/santinos-casa/august7th2008/snapshot20080807200639.jpg[/img]

Някой ще се заеме ли да изтипоса кардовете от ППВ-тата на Е-то и ТНА ? Че иначе много тегава работа.

Edited by gboy

Искам да попитам ,дали това ще е единственото гласуване от типа "Любим ..... за 2007" , и ако не е какви друг гласувания ще има и дали и при тях гласуването ще започне от 20 дек и дали трябва и тях да ги пратим на теб? Много би ми се искало да има различни видове гласувания напр.: "Любимо PPV от 2007" ; "Любимо life-show за 2007" и т.н

Искам да попитам ,дали това ще е единственото гласуване от типа "Любим ..... за 2007" , и ако не е какви друг гласувания ще има и дали и при тях гласуването ще започне от 20 дек и дали трябва и тях да ги пратим на теб? Много би ми се искало да има различни видове гласувания напр.: "Любимо PPV от 2007" ; "Любимо life-show за 2007" и т.н

Други класации точно от този тип не са предвидени, но както всяка година ще има официални теми за най-доброто от годината (пример за подобна тема има ето тук).

Изминало време: 3 дни

Останало време за гласуване: 7 дни

Гласували потребители: 17

Мачове, получили глас: 76

:)

Изминало време: 7 дни

Останало време за гласуване: 3 дни

Гласували потребители: 23

Мачове, получили глас: 90

Някой ще се заеме ли да изтипоса кардовете от ППВ-тата на Е-то и ТНА ? Че иначе много тегава работа.

wikipedia <---

[center][color="#ffc0cb"]
[size=6][color="#483d8b"][s]Flair[/s][/color][/size][/color]

[img]http://www.wwfchamps.com/wallpaper/thumbnails/Shane_Douglas_1.jpg[/img]
[/center]
[color="red"][size=18][center][size=7][b][font="Impact"][color="#ffa500"]Flair[/color] [color="#0000ff"]is[/color] dead [color="#000000"]![/color][/font][/b][/size]
[/center][/size][/color]

wikipedia <---

Човекът вече даде своя глас. :)

Предпоследно подсещане за хората, които все още не са гласували. Гласувайте...сега! Останаха само два дена и няколко часа от времето за гласуване!

Имам една идейка. След гласуването тия мачове в топ 20 да се изнамерат и да се пльоснат у мултимедията като "BWC Best Maches 2007 Pack" :D:P.

И на мен тази идея ми допада много.Даже може направо всичките мачове да се постнат като pack. :)

Идейна е идеята. :) Някой майстор-ъплоудър трябва да се заеме със задачата. :) В този ред на идейни мисли, миналата година UltraMadd беше предложил да се направи статия за 20-те мача и да се качи в сайта... Аз нямам необходимото време (и желание) да пиша, така че търсят се желаещи да напишат по една статия за миналогодишния топ 20 и тазгодишния топ 20 (в тази последователност).

^ Сега прегледах темата от миналата година и забелязах, че дори съм изявил желание да се заема с писането на статията, но очевидно съм се отказал по някаква причина. Самата идея за статия още ми харесва, обаче мисля, че ще ми е малко трудно да напиша такава. Поне в миналогодишния топ 20 има мачове, които не съм гледал, и такива, които не ми харесват, така че ще ми е малко трудно да напиша статия.

Posted Image

Ами аз мога да ги кача,стига да намеря всички мачове,тъй като предполагам,че ще има и някой по редички. :) Идеята за статия е доста добра.Аз съм навит да помогна с каквото мога. :)

Аз за статията мога да помогна - с удоволствие ще се заема, но не знам дали ще съм гледал всички мачове, щото не следя много WWE и ROH, а само отделни моменти. Соред мен за статията ще трябва да се захванат поне няколко човека, които да работят в екип, иначе няма да стане добре.

А съм и сигурен, че ще можем да намерим връзки от BWC (не, че се числя към вас, осъзнавам, че съм доста назад с мат`риала) с ъплоудър я от Арена я от Замунда и там да се качи торент с пакет за любимите мачове на BWC .

Аз за статията мога да помогна - с удоволствие ще се заема, но не знам дали ще съм гледал всички мачове, щото не следя много WWE и ROH, а само отделни моменти. Соред мен за статията ще трябва да се захванат поне няколко човека, които да работят в екип, иначе няма да стане добре.

А съм и сигурен, че ще можем да намерим връзки от BWC (не, че се числя към вас, осъзнавам, че съм доста назад с мат`риала) с ъплоудър я от Арена я от Замунда и там да се качи торент с пакет за любимите мачове на BWC .

Аз ще ги кача на rar файлове по 1GB в 4storing.

Гласуването приключи! Резултатите ще бъдат публикувани през следващите две седмици. Първо обаче, малко любопитна статистика. :)

30 човека се включиха в гласуването (в тази последователност):

KENNEDY, Jericho, BORKO_10, Renegate, Shawn_Michaels, Kaz, The_Glamazon, Nitram, BiZkiT, DareDevil, pegas1s, Y_2_J, The Olimpic Hero, Remus, Big Evil, Legend_Killer, DjPetko, gboy, maxxxed, UltraMadd, mikelp, wwz, nWoHulkster™, HEIDENREICH, Jack Bauer, STING_ER, Radox, shile, Brock_Lesnar, Diamond_Dog.

6 федерации участват в класацията:

USA - 3 федерации

Japan - 2 федерации

Mexico - 1 федерация

101 мача получиха гласове:

WWE - 53

TNA - 22

ROH - 22

NJPW - 1

NOAH - 2

CMLL - 1

Шоута с най-много мачове в класацията:

= WWE WrestleMania - 5 мача

= TNA Bound For Glory - 5 мача

= WWE No Mercy - 4 мача

= WWE Armageddon - 4 мача

= WWE Backlash - 3 мача

= WWE Summerslam - 3 мача

= WWE Great American Bash - 3 мача

= ROH Five Year Festival: Finale - 3 мача

За жалост 30 човека ми са струват доста малко за възможностите на форума. Лично аз очаквах много повече. Да се надяваме, че класациите ще бъдат възможно най-реални.

Абе според мен си е добре - миналата година се включиха само 21 човека, а сега са 30, следователно има напредък :) Само, Фил, гледам че миналата година в статистиката си включил и това кои са кечистите с най-много мачове в класацията. Няма да е зле пак да го пуснеш това :)

35izpu1.jpg