Jump to content

Legends of Wrestling - Bad Asses

Shawn_Michaels

Recommended Posts

Shawn_Michaels

Изключително добро предаване,предполагам от тука никой не го е гледал(имам съмнения само за Phil),аз го гледах преди 2 седмици някъде,но реших да споделя.Става на въпрос за кечистите,които са най-силни извън ринга за street fighter-ите за кечистите,които наистина мачкат и извън ринга.Коментира се за най-коравите въобще не само по днешно време,научих много интересни работи.Става въпрос за кечисти като Bruiser Brody,Mad Dog Vachan,Harley Race,Afa и Sika,Haku,Danny Hodge(изключително много се впечатлих от него,олимпийски шампион по борба - сребърен медал,златните ръкавици - бокс.Както и след като претърпял злополука в кола със счупен врат разбива стъклото на колата и излиза :w00t: ),Kurt Angle,Brock Lesnar,Shelton Benjamin,Undertaker и още много известни и неизвестни воини :) .Много добри истории има.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Джей Ар и компания винаги прават добри шоута - Тва предишното за Monday Night War с Ерик Бишоф беше страхотно :clap: ;) ...

Shawn_Michaels

Но това просто беше изключително,сега гледах Heatseekers също доста добро,но това просто кърти не знам дали,защото мен толкова ме вълнува това кой мачка наистина или кво,но много добро и доста добре разказаха историите като обхванаха голям периметър от хора нещо примерно,което не може да се каже за Heatseekers

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Ми ти да си виждал кеч шоу на БГ?!

[center][color=#ff0000][b]4x WWE PC [/b][/color][b][color=#0000ff]2x TNA PC [/color][color=#800080]The first ever MITB winner [/color][color=#00ffff]5x Tag team PC[/color][/b][/center]
[center][b][color=#4b0082]Euro 2012 H2H Fantasy League winner[/color][/b][/center]

Нормално е - за да можеш да се правиш, че се биеш добре трябва да може да се биеш добре :lol: . Хората гледат и си мислят, че то понеже е по сценарий и ей така всеки втори го може, но това са си много корави типове и се доказва доста често. Жалко, че нямам време да го гледам това предаване иначе би било интересно сигурно.