spot Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Тарсят се хора за сформиране на отбор. Quote Link to comment
fen4e Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 За кво става въпрос? И за ква възраст? :w00t: Quote Link to comment
spot Posted December 3, 2007 Author Share Posted December 3, 2007 За кво става въпрос? И за ква възраст? Става вапрос за сформиране на отбор по професионална борба (въпреки че не е точно така ,а развлекателна) .Възраст - за сега е желателно да си пълнолетен но може и да се измисли нещо за непълнолетните!Телосложението няма значение,защото колкото по лек толкова по бързо ще усвоиш акробатиката!Аз с моя приятел започваме отново с леката атлетика - акробатика! Зала ще кажа по-късно за да няма реклама!!! А за зала с ринг мисля че срещу добро заплащане всяка зала за кик-бокс ще ни отпусне частно ползване.Ако има много желаещ а е финансово затруднен ще помагам!Принципно тренировката по акробатика е 3 лева и е веднъж седмично!Аз мисля че е подобре от цигари?!?Има човек които работи в телевизия и ще снима с професионална камера ще монтира и ще се пускат в нет-а!ако се стигне до изяви на живо ще има и парични награди за всички!Не искам да плаша но е тежко- парво трябва тялото да се нагоди ,после се иска много сериозност и постоянство!Аз лично като тренирал кик-бокс (тренирал сам с един вице балкански шампион) сам имал много тежки тренировки и травми а и сам бил на даржавно парвенство по фул-контакт кик-бокс и предпочтам нещо красиво пред селски бойща!А и ви предлагам шанс заедно да станем основатели на нещо ново(има и определени изгоди от това в по-далечен план). А за мен накратко: Възраст : 21 г. Тегло: 90 кг. Статус: студент "Информатика " 2 година Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 А знаеш ли,че ринга в кеча е специално пригоден не е като боксовите и прочие,а е направен като трамплин,за да не боли толкова.При изпълнение на разни хватки може да възникват разни контузии при тоя ринг.Иначе идеята е добра,би ми било интересно да видя колко сте подготвени. Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
spot Posted December 4, 2007 Author Share Posted December 4, 2007 А знаеш ли,че ринга в кеча е специално пригоден не е като боксовите и прочие,а е направен като трамплин,за да не боли толкова.При изпълнение на разни хватки може да възникват разни контузии при тоя ринг.Иначе идеята е добра,би ми било интересно да видя колко сте подготвени. Много ясно че знам,самоче аз сам тренира и а паркет в интерес на истината и 6те ти кажа че боксовия ринг е достатачно "мек" .А ако искаш щи дам един сайт американски от които си порачваш от ринг до болчета за него, за да видиш че дори тварди прожини няма за разлика от боксовия!И ако искаш ще ти кажа кое филмче да си драпнеш за да видиш техника на падане как поемат удара за да не се контузят и как се трашкат на тренировката но ваобще не подскачат като на трамплин !иначе ако оспеем ще с испециялмо поканен :) Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Да ти кажа доста добре съм запознат с това как е направен ринга,но нямам намерение сега да обяснявам,ако искаш доказалтелство виж само като бягат по него как се клати кеч ринга.Относно техниката на падане също съм запознат само вече е въпрос на тренировка да я свикнеш,защото това е едно от най-важните работи,хватките са лесни Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
spot Posted December 4, 2007 Author Share Posted December 4, 2007 Да ти кажа доста добре съм запознат с това как е направен ринга,но нямам намерение сега да обяснявам,ако искаш доказалтелство виж само като бягат по него как се клати кеч ринга.Относно техниката на падане също съм запознат само вече е въпрос на тренировка да я свикнеш,защото това е едно от най-важните работи,хватките са лесни Ами възползваи се от знанията си помогни на отбора в краина сметка ако преуспее ще има и фирма ще има DVD-та ще има тениски и т.н.И явно може да си от полза ако си толкова вещ колкото казваш!Не гоби шанс да си част от нещо което ще харесаш УТРЕ! :clap: :cool2: ;) Quote Link to comment
spot Posted December 17, 2007 Author Share Posted December 17, 2007 Скоро ше има и зала за тренировки по развлекателна борба в град Варна!!!! Quote Link to comment
Recommended Posts