Jump to content

K-1 World Grand Prix 2007 Final

Recommended Posts

Promotion: K-1

Date: December 8, 2007

Venue: Yokohama Arena

City: Yokohama Japan

Quarter Finals

Jerome Le Banner (58-17) vs. Hong Man Choi (12-3)

Semmy Schilt (22-3) vs. Glaube Feitosa (15-13)

Remy Bonjasky (61-13) vs. Bard Hari (62-5)

Jinuchi Sawayashiki (14-3) vs. Peter Aerts (89-25)

Super Fight #3

Musashi (46-25) vs. Souleimane Konate (10-4)

Super Fight (Reserve Fight #2)

Ray Sefo (53-17) vs. Paul Slowinski (69-11)

Reserve Fight #1

Mighty Mo (32-7) vs. Chalid Arrab (34-7)

Opening Fights:

Takashi Tashikawa vs. Ki Min Kim

Jan Nortje vs. Dong Wook Kim

Mitsugi Noda vs. Noel Kadet

Очаквам Реми Бинярски да спечели или Бард Хари.. Семи Шилд също има шансове, но ще видим.. яко ще е турнирчето и тази година!

Според мен Сами Шилдт ще вземе трета поредна титла-прекалено е голям и силен :D Бадр Хари също се представя много добре и прави страшни нокаути,мача му с Боняски ще е страшен.Кога ли ще го дадат по Евроспорт-сигурно януари.

Едит вчера гледах FIGHT CLUB и Огнян каза че ще излъчат шоуто на 27 и 28-ми декември ,не знам защо ще е два дена-дано не го накъсат,или пък единия ден ще е повторение.Ще питам Камен и ще ви кажа ако разбера,макар че тпй нещо поизчезна от ефира..

Schilt спечели на финала срещу Aerts.

LeBanner победи Hong Man Choi

Schilt победи Feitosa

Bonjasky победи Hari

Aerts победи Junichi

Schilt победи LeBanner и Aerts победи Bonjasky

Ако някой намери round-by-round coverage ще съм много благодарен ако го постне. Било е страхотно шоу.

mindfreak със сигурност ще го дават на 28 и 29 декември така,че можеш да го гледаш и по Евроспорт ако искаш ;) Ама как познах за Шилт мамата си джасам.То се очакваше де-от тия не виждам кой можеше да го бие.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Мързеше ме да го свалям от xwt и реших да изчакам предаването по Евроспорт. Току що го изгледах, нелеп финал се получи. Разочароващо е, жалко за Петер...

Леле как ме е яд, че пак тоя дърводелец Шилд взе К-1. Бонярски, Аертс и Льобанер са много по-добри от него като умения и 100 пъти по атрактивни. Егати късмета изкара, Аертс кво си направи на крака не ми стана ясно <_< . Видяхме го големия шампион като дойде в ММА, където размерът няма значение и не може да играе цял мач на метър дистанция, колко струва. Федор такъв бой му дръпна, че чак мене ме заболя.

и не може да играе цял мач на метър дистанция, колко струва. Федор такъв бой му дръпна, че чак мене ме заболя.

Няма много смисъл да играеш във "fighter" като си 212 см. :)

• 2 weeks later...

Срещу Фейтоса съдиите го пуснаха.Видяхте ли колко по-чисти удари му вкара Клаубе?Догодина ще стискам палци някой да му свети маслото на този Семи Шилт.

• 4 weeks later...

Няма много смисъл да играеш във "fighter" като си 212 см. :)

Ми да си ползва "таланта" да брули джанки, неговите мачове влизат в графата "скука" 90 на 100 :mad: . Ей сега пак се задава бой с Федор по правилата на ММА - вярвам и се надявам, че руската мечка пак ще го бие кат` шкембе в довар. :good:

Според мен Сами Шилд не е ЧАК ТОЛКОВА ЗЛЕ .

Тази година и на мен не ми хареса представянето му,както и целия финал честно казано,не споря ,че победата над Фейтоса изобщо не бе убедителна,явно има политика да се бута гювеч на шампиона- и Реми Боняски предишните години го подпираха особено се сещам за един мач с Льо Банер тотално бе разбит ,но взе победата и аз се скъсах да псувам от тогава намразих Реми яко.Съдийството в бойните спортове и бокса е много субективно-гледа се и активност и чиста стойка и съдийски симпатии има,освен броя на ударите,затова ако няма нокаут възможности за съдийски тесли има много.В К1 за разлика от бокса поне им събират фишовете на съдиите след всеки рунд,а не на края на мача,така,че малко възможностите за шмекерии са по-малки.

За Семи-доста е тромав ,но има чудовищно голям размах на ръцете,оттам и голям обхват и може да удря без той самия да влиза в бойна дистанция и да понася удари.Отделно гигантския ръст и масата му помагат да нанася силни удари-примерно кикове с колена са му унищожителни -виждал съм го да отваря с тях и затворен гард-справка мача с Пол Словински.При този ръст е наивно да се очаква да лети като Шилд или да танцува като Бадр Хари.Не споря,че Льо Банер има по-добра техника,но Семи отлично се възползва от габаритите си и аз да бях висок 2,12 щях да се бия така.

Относно ММА там нещата са други-подготовката е друга-повалят ли те долу няма значение колко си голям,а и Фьодор и без това гази там наред :D

• 2 months later...

Наскоро се запалих по това к-1.Значи на официалния им сайт пише че вчера е имало някакво издание,но никъде не мога да гу намера.Може ли някой да ми помогне от къде мога да си свалям к-1.Извинявам се за глупавия въпрос,но съм нов,а много ми се гледа.Благодаря предварително. :)