spot Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 (edited) За всички заинтерисoвани в град Варна и желаещи да станат част от този спорт и у нас да пишат на BGProWrestling@yahoo.com Edited November 30, 2007 by spot Toper and outkast 2 Link to comment
Jericho Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Това ще рече? outkast 1 Link to comment
wwz Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 За всички заинтерисoвани в град Варна и желаещи да станат част от този спорт и у нас да пишат на BGProWrestling@yahoo.com Инфо, човек инфо...Обясняваш по-малко и от мен. Link to comment
spot Posted November 30, 2007 Author Share Posted November 30, 2007 това ще рече че си тарся хора с които да тренираме про реслинг и да напражим някои дръг клип цапжаме ги ж нета осножажаме си клъб4е и жи оргамизирам изява на живо?е? така ясно ли е самоче преди това ни чакат 4 тежки месеца!!!! Link to comment
Shawn_Michaels Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Не че има лошо и ние с брат ми сме се мачкали преди,но без треньор и прочие може да си направите нещо,ако смяташ да правите разни каскади....,а и къде ще се кечате ринг има ли ,или просто така в някой двор или в къщи...,мога да кажа само едно нещо пазете се взаимно да не стане някой фал Toper 1 "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
wwz Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Тъкмо стимул отново да почвам тренировките, че сега тялото ми е направо ужасно. Когато бях на 15 се блъсках с химий, ама миналия октомври се преместих в ново даскало със нови предмети и от една година не съм барал щанги.В момента като на външен вид мясам точно на Бъбарей ха-ха. Link to comment
spot Posted December 1, 2007 Author Share Posted December 1, 2007 Тъкмо стимул отново да почвам тренировките, че сега тялото ми е направо ужасно. Когато бях на 15 се блъсках с химий, ама миналия октомври се преместих в ново даскало със нови предмети и от една година не съм барал щанги.В момента като на външен вид мясам точно на Бъбарей ха-ха. ами почваи в форма да влизаш и намери още 2 души поне за да може да разиграваме игра!!има кои да ми даде саит и да плаща хоста само му трябват филми и снимки.аз се наемам да намеря зала кадето да тренираме имам чпвек които работи в телевизия в каварна и ще снима с про камера и така на татак ако намерим помещение 80 - 100 квадрата почти сам си навил човек да плати наема така че да се мятаме!!!! Toper 1 Link to comment
spot Posted December 1, 2007 Author Share Posted December 1, 2007 (edited) а за трениор няма проблем минал сам през кицк бокс един приятел ме е тренирал свободен бои малко и самбо освен това имам и обучителни филми които не ми казаха кои знае какво ново борбата се учи наи лесно просто трява да се кали тялото и да се придобие чувство на сцената!!!аз лично и с един човек още мога да направя нещо но по тя работи даи на имаили да си говорим щото там и ма и пари и така нататак!!!!отначало го праим на свободни начала но послле е измислено и пари да се правят а аз мисля че за 4 месеца ще те се обучим достатачно!!!тарпя критики даже ги изисквам!сащо и искам да питам за мнението ви бихтели дали 3 лева да гледате кеч в България но не на едно селско ниво а малко по про :) Edited December 1, 2007 by spot Link to comment
parcaleste Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 ... балгария... Не че такова, ама ако оправиш и правописа малко, също няма да е лошо; а това, че не знаеш как се изписва името на Родината ти ще го оставя без коментар Toper 1 Link to comment
spot Posted December 1, 2007 Author Share Posted December 1, 2007 Не че такова, ама ако оправиш и правописа малко, също няма да е лошо; а това, че не знаеш как се изписва името на Родината ти ще го оставя без коментар 6te mi povqrva6li 4e vaob6te ne me e*e kvo misli6 6to sam sigyren 4e ni6ti4ko drygo ne znae6 osven da pi6e6 vqrno taka4e mersi znam po dobre ot tebe kak se pi6e samo4e ne sam si postavql za cel da vi y4a na pravopis!!!!! outkast 1 Link to comment
spot Posted December 1, 2007 Author Share Posted December 1, 2007 Не че такова, ама ако оправиш и правописа малко, също няма да е лошо; а това, че не знаеш как се изписва името на Родината ти ще го оставя без коментар а ти моито момче на колко си само да знам просветени човече нещо оче да ми кажеш не искаш ли да си изпратим дипломи да обменим инфо кои кои е или нещо намериси форумче на тема правописа в българския език и там критикуваи.ако случаино имаш опит в средния и дребен бизнес или нещто скоето да се вклучиш по сащество относно написаното от мен даваи !!!! и недеи пак ме критикува че не исползвам големи букви или че сам сбъркал нещо пак защото примерно ми е се тая какво ще кажат хора като теб!!!! и пак моля ако някои нещо по сащество да заповяда иначе ми е сетая кво пишете и бълваите помията и разочарованието от себеси и живота си другаде!!!!моля виииии!!! НИЩО ЛИЧНО КъМ НИКОЙ!!! Link to comment
Loop Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Достатъчно. - 1.1. Мненията трябва да са написани в чист вид (без "кфо"' date=' "ся" и цифри, заместващи букви).[/quote'] Това включва и нормален правопис. Не е толкова трудно да се пише с главни букви. Link to comment
Recommended Posts