Jump to content

Death Grip - Inside Pro Wrestling


nWoHulkster

Recommended Posts

В случай, че не сте разбрали вчера CNN излъчи документален филм за кечa, в частност употребата на нелегални вещества & Chris Benoit. Подобна тема има във всеки един по-свястен чужд форум, така че не може да минем и ние без такава. Който е гледал филма може да си изкаже мнението тук.

Аз лично изгледах филма точно преди 5 минути и чесно казано останах доволен от видяното. Беше пределно ясно, че филмът ще разглежда кеча в негативна светлина, но като цяло нямаше някакви големи заяждания, които да ме издразнят. WWE и кеча като цяло просто си бяха own-нати с логични аргументи, a и Vince, Cena и ко. не се представиха много добре чесно казано. Единственото нещо, което беше представено в позитивна светлина беше CM Punk като някакъв пример, че WWE вече push-вали чисти кечисти. Иначе имаше най-различни интересни неща във филма като например прочетените пасажи от дневника на Benoit, пояснението, че първия път като WWE те спипат с нелегални вещества получаваш просто предупреждение, разкритието, че откакто има "Wellness Policy" около 30 души са били отстранени, но всъщност двойно повече са били спипани, нещата покрай Dynamite Kid, самоличността на замаскирания кечист и т.н. Филмът определено си струва да се види. Има го из тракерите.

Link to comment
Shawn_Michaels

Филма го гледах още сутринта като цяло и аз очаквах да представят кеча в по-лоша светлина,но беше добре,а обвиненията,които бяха отправени към Винс мисля добре се защити.Тоя филм те кара да се замислиш,наистина колко може да навредят стероидите,но все пак всеки сам си решава.Чудно ми е и завбъдеще дали ще се наблегне на такива звезди както през 96-та,ако я закъсат като тогава с тогавашния скандал може и да се наложи,но Винс сам си каза колко пари е изгубил тогава и мисля си има правото.А това колко може стероидите да доведат до смърт и други проблеми все пак си остава относително понятие,защото всичко в големи количества е вредно,всеки трябва да си знае мярката,то е ясно че няма да се спре цялостното ползване това все пак е спорт,въпроса е да се ограничи поне още малко използването.

Не ми хареса начина също,по който представиха Беноа и кеча,баща му на Benoit sux,търси къде е грешката и къде е сгрешил като изкарва виновен кеча,а обстоятелствата не са само едно за това не ми хареса и в какво жалка светлина представиха Dinamite Kid,още малко кеча е виновен за всичко.Беноа е избрал тоя път и кеча не е виновен за случилото се.Беноа за мен ще си остане един от кечистите някога,които най-много съм уважавал,а не човека който уби семейството си.Той постигна толкова много на ринга,че хората които могат да се сравняват с него като умения на ринга се броят на пръсти.И това не е жертвата,която взима кеча за това,просто са се събрали прекалено много негативни обстоятелства на едно място и затова се стигна до тая трагедия.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Гледах го току що...щях да вмъкна някоя шега, ама тук изобщо не му е мястото.

Случват се такива работи.А Винс ще си остане същият тарикат.

Link to comment

Преди малко го изгледах филма. Вярно е, че кеча не беше направен на пух и прах и че негативните коментари не бяха чак толкова сериозни, колкото всички очаквахме, обаче в същото време зе кеча не беше казано почти нищо позитивно. Хората от WWE не казаха почти нищо конкретно. Всичко беше общи приказки. Vince по никакъв начин не успя да отговори на въпроса дали е истина, че той предпочита по-големи кечисти. Не можа да защити и Wellness програмата си както трябва, но това беше трудно като се има предвид, че последното разкритие за използване на стероиди от страна на кечисти на WWE е направено от друга организация, а не от собствената им wellness програма. А и самата програма беше напрева за смях с изтъкването на факта, че техните наказания са направо подигравка в сравнение с наказанията, които получават спортистите. При второто им заловяване те биват отстранявани за цял живот, а в WWE при второто хващане биват отстранени едва за 30 дни. Изказването на Vince, че в момента ростера бил по-лек от когато и да било, също не беше достатъчно добър аргумент. Това най-вероятно е истина, обаче е факт, че въпросните леки кечисти стоят в low- и mid-card-а, а upper-mid-card и мейн ивент сцената са окупирани от големи мускулести кечисти. Само CM Punk прави изключение, но това, че той (един от многото) е различен, не означава, че WWE са се осъзнали и са променили критериите си за визията на една голяма звезда. Най-интересното е, че използваха титлата на Punk, за да го изкарат една от големите звезди на компанията, но според мен това, че той е шампион на ECW, въобще не го прави звезда от ранга на Batista, Cena и всички останали големи момчета. Cena също не каза много конкретни неща. Как трябва да се разбира фразата му "Не мога да кажа, че не съм ползвал стероиди, но не могат да докажат, че съм ползвал"? Той май се опита да защити компанията, за която работи, ама опитът му не беше много успешен. Интересно ми е кой беше кечистът, който не пожела да покаже самоличността си, и поради какви съображения е решил да тя да остане в тайна. Не знаех, че The Dynamite Kid е в такова състояние. Човекът изглеждаше меко казано трагично.

Posted Image

Link to comment
Shawn_Michaels

Сина на WWE.com си каза мнението,защото не бил доволен с много неща от тоя филм.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Мдам, CNN били изкарали думите на Cena извън контекст, така че Cena да прозвучи зле, което впоследствие се превърна в малък скандал. WWE и преди са се опарвали от подобен тип журнализъм и затова този път хитро са записали цялото интервю със Cena, за да се предпазят от подобни журналистически трикове. В това отношение WWE яко own-наха CNN. :)

http://www.wwe.com/inside/cenaoncnn/

Link to comment

Поради незнайни причини от известно време не ми отваря клипчетата на сайта на WWE (между другото, ако някой знае на какво може да се дължи проблемът, ще съм много благодарен, ако ми помогне), така че ще се радвам, ако някой даде линк за клипчето от някой друг сайт (предполагам, че го има качено в rapidshare, megaupload или някой друг подобен сървър).

EDIT: Намерих интервюто в YouTube, но все пак ако някой знае какъв може да е проблемът с WWE.com, да сподели.

Posted Image

Link to comment

Пробвай да смениш програмата дето отваряш със - сиреч вместо ФайърФокс дай с Експлорър, на мен така не ще от Операта да ми отваря ни в ТиТуба ни никъде...

Иначе верно Е-то яко го забиват на CNN, с дето са качили цялото интервю, даже чисто си mark-нах :thumbsup: :group:

Link to comment

Пробвай да смениш програмата дето отваряш със - сиреч вместо ФайърФокс дай с Експлорър

Не става нито с Mozilla, нито с Explorer.

Иначе WWE доста яко надхитриха CNN. Като гледам, май интервюто е снимано от някаква скрита камера, за която CNN не са знаели :)

Posted Image

Link to comment

Btw, в повторенията на филма по CNN въпросната реплика на Cena е била махната и заменена с истинския му отговор. :)

Link to comment

Гледах филма и честно казано не ми хареса особено.По случая с променения отговор на Сина,не че кой знае какво е станало ,но най-малкото не е коректна постъпката на СNN.

Dynamite Kid го изкараха най-жалката отрепка на света,а жена му ми заприлича на "жертвите" на Тайсън преди години.

Беноа-старши наговори куп глупости,поканени бяха сума ти доктори които говореха общи приказки-и аз съм имам микроскоп у нас и ще стана "доктор' след месец-трябваше и на мен да ми вземат интервю-ще изглеждам много компетенто.Всички са супер компетенти за положението в съблекалните на WWF все едно те правят анализите.

Поканените бивши кечисти-Criss Canyon , The Patriot трябваше и Марк Меро да викнат да е пълна картинката.Всичките ексцентрици или в много лоши отношения с WWF.Мистериозния маскиран кечист много хора казаха че е Хълк Хоган :D

Паралелът със МОК беше без всякакъв смисъл-там за първо провинение наказват 2 години за второ -доживот,но е пределно ясно че също допинг полициите работят избирателно.Нашите щангисти ги гепят всеки път(все едно само те се зобят) а видимо допингирани атлети след години,а на много и им се разминава и ходят допингирани на олимпиадите.Красноречив е последния случай с Марион Джоунс-що не я хванаха на самото състезание бре аланкоолу?

Като се има предвид че кеча стриктно погледнато даже не е и спорт,за какви регулации може да стане дума-всичко е в сферата ма добрите пожелания.

Общо взето кеча бе представен в негативна светлина,извадиха се на показ най-лошитев страни на индустрията.

Не само за този филм и за други събития(примерно бомбардировките в Югославия или акцията в Афганистан) събитията бяха представени много едностранчиво и некоректно ,затова нямам добро мнение за обективността на тази телевизия.

 

Link to comment

Сина се опитва да ни излъже, че не е зимал стероиди!!

От 2 години го размятат по не знам колко пъти на седмица, и си остава във върхова форма. Ръцете му дебели като на Попай! Напомпан като балон. При тоя график, сега щеше да е балетист. Обаче не, той даже се надува още повече.

"god given gift" хахахаха

Като му показваха детските снимки, тоя смешко е бил "мистър кокал". "Мистър кокал" трудно ще постигне тялото което има Сина, без да взима нищо.

На лъжата краката са къси, обаче неговите лъжи направо се влачат по корем... :down:

UNBALEEVABOWL !!!

Link to comment
Shawn_Michaels

Ами той така или иначе казва,че никога не са го хващали досега,всеки може да говори каквото си иска,но без доказателства си е опетняване,а то така или иначе всеки професионален спортист взима стероиди не само в кеча,а както каза и HEIDENREICH кеча даже не е точно спорт,сценаристите кой да бие,така че кеча е по-скоро шоу и не толкова строгия режим си е нормален.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...