G Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Една класацийка спретната от мен главно защото много ме радват подобен стил промота и прочие: 1. JBL - Винаги ще си остане за мен n1 trash talker.. просто начина по-който говори и промотата които прави.. най-вече невероятния образ всичко се вписва по един невероятен начин и промотата му винаги изглеждат обидни.. а начина по който направи на нищо феновете в изказването за MVP след Inferno мача.. просто брилянтно! N1 The Wrestlinnn Goddd! 2. Mr. Kennedy - Човека има талант да говори това е.. служи си добре с думите и знае кога да промени интонацията си за да направи всяко едно промо добро. Невероятен образ и catch фраза.. много вбесява фенчетата които викат за Батиста и Сина 3. Christian Cage - Започне ли да нарежда не млъква.. дори съм се чудел кога си поема въздух Много добър trash talker! 4. Scott Steiner (вече не е heel, но няма как да не фигурира в класацията) - Скоти си служи с повечко обиди и родствени сравнения, но докъто беше heel много се радвах на промотата му.. обидни all the way. 5. Santino Marella - Когато Сантино нарежда всички се смеят това е "I'll give him the can of the ass whip" класика.. акцента е много добра идея и Сантино си служи с него много добре за да издокара едно промо хем обидно хем забавно.. много се разви това момче. 6. Bubha Ray - Главното оръжие на Бъба е изражението в дадени ситуации и упоритоста му да не млъква във всеки един момент Когато трябва да е сериозен го прави, когато трябва да е забавен също.. well done 7. Robert Roode - Новото оръжие на trash talking-a в кеча.. Робърт Рууд скоро ще стане много добър в този вид промота, а тъкмо става звезда.. това е то. 8. Randy Orton - Ортън има много интересен и специфичен начин на изразяване в промотата си и най-вече го показва когато набляга на думите описващи какво ще направи със съответен човек.. феновете винаги реагират на това и му донасят добър heet. 9. Bryan Danielson - От скоро промотата му станаха точно trash talking стил и когато е heel Dragon наистина прави забавни промота от този вид.. може би няма да се съгласите с мен, но ми изглежда така. 10. James Storm - Има още какво да се желае, защото образа му е идеален за такъв вид промота. Quote Link to comment
UltraMadd Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Какво? Класация за най-добри trash talkers и Konnan дори не е споменат!?! Това е недопустимо, за мен той е един от най-добрите. Имам чувството, че мога да го слушам с часове, без да ми омръзне. Трудно ми е да изготвя цяла класация и затова не ми се коментират и позициите, на които ти си поставил кечистите, но хора като Christian, JBL и Brother Ray определено имат място в челните позиции. Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Според мен е под всякаква критика тая класация без да се обиждате,а Конан trash talker........ .Един от най-големите trash talker-и е Роди Пайпър,а има и още много много повече,които изместват споменатите,тея даже в топ 20 не знам дали ще влязат Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
RcadestickR Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Buh-Buh определено трябва да е по-нагоре. Самите образи на Дъдлитата са замислени като хийлове, в ECW правеха публиката на нищо и имам чувството, че се опитват да извадят точно този образ в ТNA... За други такива не знам (все пак не съм оld-school). Ако видя топ 20 няма да съм разочарован, определено ;) Quote Link to comment
UltraMadd Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 а Конан trash talker........ Е какво? Не е ли така? Quote Link to comment
Kalata Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Тая класация включва доста нови звезди..... Quote Link to comment
UltraMadd Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 ^ Тя самата класация се казва "Top 10 heel Trash talkers в момента". Затова не са включени неактивни кечисти като Roddy Piper и други подобни. Quote Link to comment
The Pain Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Edge също мисля,че спада към тази класация Quote Link to comment
G Posted October 31, 2007 Author Share Posted October 31, 2007 Мхм голяма грешка направих като не добавих Edge & Konnan.. Konnan е типичен trash talker и наистина в TNA бая добри промота направи.. а Edge направо го забравих, въпреки, че чак trash talker не е, но спокойно може да замени Randy в класацията, защото стила на Ортън е малко по-друг. Quote Link to comment
wwz Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Стахотна класация, бива.И точно си оцелил JBL на първо място. За мен тои е най-добрият пред микрофона в момента. Quote Link to comment
DjPetko Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 9. Bryan Danielson Bryan Danielson IS NOT good on the mic PERIOD... Quote [center][color="#ffc0cb"] [size=6][color="#483d8b"][s]Flair[/s][/color][/size][/color] [img]http://www.wwfchamps.com/wallpaper/thumbnails/Shane_Douglas_1.jpg[/img] [/center] [color="red"][size=18][center][size=7][b][font="Impact"][color="#ffa500"]Flair[/color] [color="#0000ff"]is[/color] dead [color="#000000"]![/color][/font][/b][/size] [/center][/size][/color] Link to comment
Recommended Posts