Jump to content

Top 10 heel Trash talkers в момента


G

Recommended Posts

Една класацийка спретната от мен главно защото много ме радват подобен стил промота и прочие:

1. JBL - Винаги ще си остане за мен n1 trash talker.. просто начина по-който говори и промотата които прави.. най-вече невероятния образ всичко се вписва по един невероятен начин и промотата му винаги изглеждат обидни.. а начина по който направи на нищо феновете в изказването за MVP след Inferno мача.. просто брилянтно! N1 The Wrestlinnn Goddd!

2. Mr. Kennedy - Човека има талант да говори това е.. служи си добре с думите и знае кога да промени интонацията си за да направи всяко едно промо добро. Невероятен образ и catch фраза.. много вбесява фенчетата които викат за Батиста и Сина :)

3. Christian Cage - Започне ли да нарежда не млъква.. дори съм се чудел кога си поема въздух :D Много добър trash talker!

4. Scott Steiner (вече не е heel, но няма как да не фигурира в класацията) - Скоти си служи с повечко обиди и родствени сравнения, но докъто беше heel много се радвах на промотата му.. обидни all the way.

5. Santino Marella - Когато Сантино нарежда всички се смеят това е :D "I'll give him the can of the ass whip" класика.. акцента е много добра идея и Сантино си служи с него много добре за да издокара едно промо хем обидно хем забавно.. много се разви това момче.

6. Bubha Ray - Главното оръжие на Бъба е изражението в дадени ситуации и упоритоста му да не млъква във всеки един момент :) Когато трябва да е сериозен го прави, когато трябва да е забавен също.. well done

7. Robert Roode - Новото оръжие на trash talking-a в кеча.. Робърт Рууд скоро ще стане много добър в този вид промота, а тъкмо става звезда.. това е то.

8. Randy Orton - Ортън има много интересен и специфичен начин на изразяване в промотата си и най-вече го показва когато набляга на думите описващи какво ще направи със съответен човек.. феновете винаги реагират на това и му донасят добър heet.

9. Bryan Danielson - От скоро промотата му станаха точно trash talking стил и когато е heel Dragon наистина прави забавни промота от този вид.. може би няма да се съгласите с мен, но ми изглежда така.

10. James Storm - Има още какво да се желае, защото образа му е идеален за такъв вид промота.

Link to comment

Какво? Класация за най-добри trash talkers и Konnan дори не е споменат!?! Това е недопустимо, за мен той е един от най-добрите. Имам чувството, че мога да го слушам с часове, без да ми омръзне. Трудно ми е да изготвя цяла класация и затова не ми се коментират и позициите, на които ти си поставил кечистите, но хора като Christian, JBL и Brother Ray определено имат място в челните позиции.

Posted Image

Link to comment
Shawn_Michaels

Според мен е под всякаква критика тая класация без да се обиждате,а Конан trash talker........ :D .Един от най-големите trash talker-и е Роди Пайпър,а има и още много много повече,които изместват споменатите,тея даже в топ 20 не знам дали ще влязат

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Buh-Buh определено трябва да е по-нагоре. Самите образи на Дъдлитата са замислени като хийлове, в ECW правеха публиката на нищо и имам чувството, че се опитват да извадят точно този образ в ТNA... За други такива не знам (все пак не съм оld-school). Ако видя топ 20 няма да съм разочарован, определено ;)

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to comment

^ Тя самата класация се казва "Top 10 heel Trash talkers в момента". Затова не са включени неактивни кечисти като Roddy Piper и други подобни.

Posted Image

Link to comment

Мхм голяма грешка направих като не добавих Edge & Konnan.. Konnan е типичен trash talker и наистина в TNA бая добри промота направи.. а Edge направо го забравих, въпреки, че чак trash talker не е, но спокойно може да замени Randy в класацията, защото стила на Ортън е малко по-друг.

Link to comment

Стахотна класация, бива.И точно си оцелил JBL на първо място.

За мен тои е най-добрият пред микрофона в момента.

Link to comment

9. Bryan Danielson

Bryan Danielson IS NOT good on the mic PERIOD...

[center][color="#ffc0cb"]
[size=6][color="#483d8b"][s]Flair[/s][/color][/size][/color]

[img]http://www.wwfchamps.com/wallpaper/thumbnails/Shane_Douglas_1.jpg[/img]
[/center]
[color="red"][size=18][center][size=7][b][font="Impact"][color="#ffa500"]Flair[/color] [color="#0000ff"]is[/color] dead [color="#000000"]![/color][/font][/b][/size]
[/center][/size][/color]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...