October 21, 200718 yr Да си призная, често не гледам UFC,освен някое PPV оттук оттам,освен няколко страхотни стари мача на Шамрок. Ама сега вече ще се гледа.
October 21, 200718 yr Еми ще гледаме какви ще ги върши Брок в UFC, може да му понатупат камбаната (зависи от противниците де). Винаги ми е било интересно да гледам кечисти в ММА :)
October 21, 200718 yr Моляви кажете ми от колко чеса и по ко :icon_question: я ТВ го дават туй предаване защтото гледам само ТНА И УУЕ-то
October 21, 200718 yr Виждам вариянта да участва в The Ultimate Fighter 7. След като има само 1 победа и почти никакъв опит ще бъде добро попълнение. Пък и би дигнал рейтингите след като все още има доста фенове покрай кеч кариерата му. Определено ще следя развитието му с интерес.
October 21, 200718 yr fen4e, в момента по-никоя телевизия, която се излъчва и в България не дават UFC. Moжеш да си теглиш шоутата от xwt и pwt. the king of the kings, няколко японски кечистa се пробваха в MMA, но без успех. Brock Lesnar e най-голямото име, което премина от wrestling към MMA. Има слухове и за Kurt Angle. Свързваха го с Bodog и UFC, като сега се говори, че ще премине в IFL, но нищо не е потвърдено.
October 21, 200718 yr Супер нямам търпение да го видя,ще видим само с кого ще го пуснат дано като за начало е някой от по-големите шарани :) "Doin' what I want to do, When I want to do it."
October 21, 200718 yr fen4e, в момента по-никоя телевизия, която се излъчва и в България не дават UFC. Moжеш да си теглиш шоутата от xwt и pwt. the king of the kings, няколко японски кечистa се пробваха в MMA, но без успех. Brock Lesnar e най-голямото име, което премина от wrestling към MMA. Има слухове и за Kurt Angle. Свързваха го с Bodog и UFC, като сега се говори, че ще премине в IFL, но нищо не е потвърдено. Ами Bam Bam Bigelow?
October 22, 200718 yr А бе Брок има феноменална физика а и добра подготовка за бой - не е само про-рестлинг ами си е тренирал борба преди това. Определено е много голям и много бърз. Гледах му мача за К-1 - нищо не може дасе съди от его понеже противника му по всичко личи беше много по-зле от него. Съмнява ме да му дадат мачове с топ бойците на тои етап. По скоро ще го пуснат срещу средна ръка файтъри да се види колко струва. Но ще е интересно проеделено, макар че ми се искаше много повече да видя Федор в UFC, сега в М-1 въобще не ми е ясно с кой ще се бие.
October 24, 200718 yr В нета се въртят слухове, че първия опонент на Lesnar ще е Brad Imes през Февруари.