Jump to content

UFC: Brock Lesnar подписва с компанията

nWoHulkster

Recommended Posts

Да си призная, често не гледам UFC,освен някое PPV оттук оттам,освен няколко страхотни стари мача на Шамрок.

Ама сега вече ще се гледа.

Еми ще гледаме какви ще ги върши Брок в UFC, може да му понатупат камбаната (зависи от противниците де). Винаги ми е било интересно да гледам кечисти в ММА :)

Моляви кажете ми от колко чеса и по ко :icon_question: я ТВ го дават туй предаване защтото гледам само ТНА И УУЕ-то

Виждам вариянта да участва в The Ultimate Fighter 7. След като има само 1 победа и почти никакъв опит ще бъде добро попълнение. Пък и би дигнал рейтингите след като все още има доста фенове покрай кеч кариерата му. Определено ще следя развитието му с интерес.

fen4e, в момента по-никоя телевизия, която се излъчва и в България не дават UFC. Moжеш да си теглиш шоутата от xwt и pwt.

the king of the kings, няколко японски кечистa се пробваха в MMA, но без успех. Brock Lesnar e най-голямото име, което премина от wrestling към MMA. Има слухове и за Kurt Angle. Свързваха го с Bodog и UFC, като сега се говори, че ще премине в IFL, но нищо не е потвърдено.

Shawn_Michaels

Супер :) нямам търпение да го видя,ще видим само с кого ще го пуснат дано като за начало е някой от по-големите шарани :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

fen4e, в момента по-никоя телевизия, която се излъчва и в България не дават UFC. Moжеш да си теглиш шоутата от xwt и pwt.

the king of the kings, няколко японски кечистa се пробваха в MMA, но без успех. Brock Lesnar e най-голямото име, което премина от wrestling към MMA. Има слухове и за Kurt Angle. Свързваха го с Bodog и UFC, като сега се говори, че ще премине в IFL, но нищо не е потвърдено.

Ами Bam Bam Bigelow?

А бе Брок има феноменална физика а и добра подготовка за бой - не е само про-рестлинг ами си е тренирал борба преди това. Определено е много голям и много бърз. Гледах му мача за К-1 - нищо не може дасе съди от его понеже противника му по всичко личи беше много по-зле от него. Съмнява ме да му дадат мачове с топ бойците на тои етап. По скоро ще го пуснат срещу средна ръка файтъри да се види колко струва. Но ще е интересно проеделено, макар че ми се искаше много повече да видя Федор в UFC, сега в М-1 въобще не ми е ясно с кой ще се бие.