Jump to content

Our Picks

Top content from across the community, hand-picked by us.

Обещал съм сезона от половин година, а следващия прозорец вероятно ще бъде февруари, март. Все пак нека да видим дали ще има достатъчно желаещи, преди да пускам хайп теми и прочие. Ако всичко е по план, ще свършим за седмица или по-малко и ще има достатъчно време преди следващия сезон на Мафия. Вие решавате.
 
Единственото което мога да кажа предварително за концепцията е, че ще имаме остров, диктатор и агенти на ЦРУ които се опитват да го свалят от власт. Ако искате да разберете повече, VOTE!
  • Haha
  • Upvote
 • 69 replies

August 2018 # Wrestler Promotion 1 Roman Reigns WWE 2 The Miz WWE 3 Samoa Joe WWE 4 Becky Lynch WWE 5 AJ Styles WWE 6 Seth Rollins WWE 7 Ronda Rousey WWE 8 Dean Ambrose WWE 9 Brock Lesnar WWE 10 Braun Strowman WWE 11 Daniel Bryan WWE 12 Tommaso Ciampa WWE 13 Fenix Impact / Indies 14 Kairi Sane WWE 15 EC3 WWE 16 Johnny Gargano WWE 17 Sami Calihan Impact 18 Randy Orton WWE 19 Ricochet WWE 20 Finn Balor WWE
 • 2 replies

Едно време във форума една от любимите ми кеч теми беше "Какво гледате", където човек можеше да изкаже мнение относно някакви случайни кеч мачове, които е гледал. От известно време насам обмислям "рестартиране" на темата или нова тема подобна на нея. Първо си мислих за attitude era re-watch, ама това ще отнеме прекалено много време и усилие. И онзи ден, докато си разчиствах шкафовете, си видях старата колекция и тогава ми светна лампата. Едно време, като будала, записвах много дискове и dvd-та с най-различни неща (най-вече кеч), защото едно време това беше начинът да можеш да гледаш нещата повторно, ако ти се иска. Кой ти е предполагал, че един ден ще имаме network, youtube и т.н., които ще обезсмислят цялата работа със записването. Та, вместо сам да си избирам какво да гледам реших, че ще е по-забавно изборът да не бъде в моите ръце и да бъде напълно случаен.
 
Идеята е следната. Всеки може да ми избере до три random cd-та/dvd-та от долния списък и след това ще ги гледам и ще коментирам нещата от тях. Каквото се падне, това ще се коментира. Може да е WWE, WCW, ECW, TNA, Япония, Мексико, shoot interview, home video, random клипове, т.н. Даже може да има неща вътре, които не са кеч. Каквато дивотия съм записал, това ще коментирам без въобще да подбирам. Ако това, което се падне го има в YouTube ще добавя и клипове в темата, така че ако други хора искат да гледат и да се включат с коментари да могат да го направят. Сега все се мрънка, че "кечът в наши дни не струвал". Е, тогава нека да видим дали едновремешният кечец ще достави.
 
Едно време съм си номерирал cd/dva-тата по следния начин, така че можете да избирате от следните неща:
 
От диск1 до диск36
От CD1 до CD22
От A1 до A18
От B1 до B9
От C1 до C40
От D1 до D43
От E1 до E49
От F1 до F50
От G1 до G49
От H1 до H48
От J1 до J40
От К1 до К55
От L1 до L39
От M1 до M53
От N1 до N31
От DVD1 до DVD104
 
И така. Вие избирате какво да се гледа, пускам си климатичето в хола (гадна жега!), сядам на удобното фотьойлче, гледам каквото сте ми избрали и после коментирам (или при повече желание - коментираме). Да видим дали ще се получи интересно.
 • 42 replies

РЕЗУЛТАТИ: BWC Top 20 Wrestlers of the Month - Февруари 2018
February 2018 # Wrestler Promotion 1 Braun Strowman WWE 2 Seth Rollins WWE 3 Roman Reigns WWE 4 AJ Styles WWE 5 Elias WWE 6 John Cena WWE 7 The Miz WWE 8 Alexa Bliss WWE 9 Ronda Rousey WWE 10 Asuka WWE 11 Finn Balor WWE 12 Bobby Roode WWE 13 Cesaro WWE 14 Rusev WWE 15 Austin Aries Impact 16 Matt Hardy WWE 17 Sheamus WWE 18 Kenny Omega NJPW 19 Dolph Ziggler WWE 20 Cody Rhodes ROH
 • 0 replies

WWE: Daniel Bryan е свободен да се завърне на ринга
 Daniel Bryan е получил позволение от докторите на WWE да се завърне на ринга!
 • 52 replies

BWC: The Chosen One 2018
И така, приключи и гласуването във финалната среща от турнира "The Chosen One"! Победител, с резултат 20:7 категорично става DAMTIHAM. Той се справи с конкуренцията на 15 други участници в събитието и спечели отличието. Ето какво каза той при записването си за турнира:
 
 
Освен да го поздравя с победата, трябва също така да му кажа в най-скоро време да пише на ЛС, за да уточним участието му в NVP, както и детайлите по получаването на златото. Така че, мойто момче, пиши ми още днес, за да оправим нещата!!!
 
 • 19 replies

BWC: Кой иска оригинална реплика на световната титла?
August 29, 2017
 
...
 
Ето кога е пусната тази тема. Сега сме ... 12 февруари 2018! Към половин година не може да се определи кой да вземе въпросната титла. Това е излагация. Първо да ви уверя, че титлата е напълно реална и наистина я има. По принцип тя е жест от Vichix, който реши да отдели част от припечелените с биткойн долари и да зарадва някой от форума. Поради поредния опит за малоумен "филм" обаче, беше избрана възможно най-неадекватната система за гласуване, в която половината гласове трябваше да се дадат от хора, които не са влизали във форума с години. И така в крайна сметка пояса беше спечелен от автора на тази тема THE ENEMY, като цялото нещо се превърна в един голям и проточил се фарс. Точно поради тези причини този път ще вземем решение бързо и ясно. Както виждате, след първоначалното обявяване на идеята, 99% от отзивите са положителни. Това е разбираемо, защото идеята наистина е много добра. Все пак BWC е преди всичко кеч форум и едно такова начинание, да се подари титла на някой истински кеч фен веднъж годишно, само може да бъде адмирирано. Както обаче доста от номинираните казаха, не всеки има къде да сложи тази титла, и не всеки я иска в крайна сметка. Поради това, може би най-добре ще е тя да отиде в някой от по-малките потребители на форума, който искрено ще й се радва и за който тя наистина ще е ценна. Така че ето как ще бъде определен НАЙ-ПОСЛЕ нейният притежател:
 
Първо, в ТАЗИ тема, в продължение на 2-3 дни ще имат възможност да се заявят участие всички хора, които наистина искат да имат този пояс. Както видяхте от снимките, наистина става въпрос за реален колан, с много качествена изработка. Единственото условие когато заявявате участие, е да драснете с 1-2 реда съвсем кратко защо искате титлата. Както можете да се досетите, малоумни заявки от типа на "искам титлата за да сера върху нея в кенефа" няма да бъдат взимани под внимание.
 
И така, след като се съберат няколко човека, които желаят да спечелят титлата, ще се проведе гласуване между тях във формат Knockout (т.е. във всеки следващ кръг ще отпада събралият най-много гласове), като ще гласувате всички вие. Последният оцелял ще получи лично по пощата титлата. Този път наистина!
 
Нека записването започне сега!
 • 214 replies

 Date: February 11 2018
Venue: Perth Arena, Perth, Australia
Live on PPV
 • 6 replies

ГЛАСУВАНЕ: BWC Top 20 Wrestlers of the Month - Януари 2018
 ГЛАСУВАНЕ: BWC Top 20 Wrestlers of the Month - Януари 2018

Всеки потребител има право да гласува за точно 10 кечиста, които според него са се представили на ниво през изминалия месец.
 • 9 replies

NXT TakeOver: Philadelphia - 27 януари 2018
NXT Championship Match
Andrade “Cien” Almas (c) vs. Johnny Gargano
 

 
Extreme Rules Match
Aleister Black vs. Adam Cole
 

 
NXT Women's Championship Match
Ember Moon (c) vs. Shayna Baszler
 

 
NXT Tag Team Championship Match
The Undisputed ERA (c) vs. The Authors of Pain
 
 • 26 replies

BWC Топ кечисти за 2017 година

ТОП 20 КЕЧИСТИ ЗА 2017 ГОДИНА
1    Braun Strowman (246 точки)
2    AJ Styles (236)
3    Kevin Owens (154)
4    Brock Lesnar
5    Roman Reigns
6    The Miz
7    Seth Rollins
8    Samoa Joe
9    Randy Orton
10    John Cena
11    Alexa Bliss
12    Dean Ambrose
13    Bray Wyatt
14    Bobby Roode
15    Chris Jericho
16    Jinder Mahal
17    Asuka
18    The Undertaker
19    Goldberg
20    Baron Corbin
 
НАЙ-МНОГО ПЪРВИ МЕСТА
Braun Strowman (4 - април, юли, август, септември)
 
НАЙ-МНОГО УЧАСТИЯ В МЕСЕЧНИ ТОП 20
AJ Styles (всичките 12 месеца)
Braun Strowman, Kevin Owens, Roman Reigns (11 участия)
 
НАЙ-ДОБРА СРЕДНА ПОЗИЦИЯ
Braun Strowman (3.73 място)
AJ Styles, Samoa Joe (5.00 място)
 
ФЕДЕРАЦИИ С НАЙ-МНОГО КЕЧИСТИ В КЛАСАЦИЯТА
WWE (50)
NXT (18)
NJPW (3)
 
ФЕДЕРАЦИИ С НАЙ-МНОГО ТОЧКИ
WWE (2407)
NXT (292)
NJPW (43)
 
Braun Strowman е големият победител! Миналата година той завърши на 21-во място, но силният му push му гарантира победата още през месец ноември. Шампионът от 2017, AJ Styles, този път се задоволява с второто място. Вторият в миналогодишната класация, Dean Ambrose, нямаше толкова добра 2017. С поява в само 6 месечни класации и една трета от точките си през 2016, Ambrose дори не успява да влезне в Топ 10. Kevin Owens си запазва третото място, Reigns отново е пети, същото прави и The Miz със своето шесто. Лидерът в класациите за 2014 и 2015, Seth Rollins, завършва седми, след колебливо представяне през първата половина на годината. Топ 10 допълват Samoa Joe, Randy Orton и John Cena. Най-предното класиране при жените е 11-тото място на Alexa Bliss. Rusev е чак 25-и, надолу със 17 места. 
  • Upvote
 • 3 replies

WWE RAW 22 януари 2018
 
The past and present converge
 
LOCATION: BARCLAYS CENTER 
BROOKLYN, NY
 
PREVIEW: 
 
Roman Reigns defends the Intercontinental Championship against The Miz
 
WWE Legends take over Monday Night Raw
 
John Cena and SmackDown LIVE Superstars drop by Team Red
 
How will Brock Lesnar and Kane respond to Braun Strowman?
 
History in the making
 
 
 • 70 replies

РЕЗУЛТАТИ: Дванадесети Годишни Награди на Българското Кеч Общество (BWC)
 
РЕЗУЛТАТИ
XII ГОДИШНИ НАГРАДИ
 
 
1. Потребител на годината:  UNDERTAKER*
 
 
2. Събитие на годината:  Radox напуска форума, след като е отстранен от екипа   И   Бистришките тигри превземат BWC
 
 
3. Модератор на годината: itzo1994
 
 
4. Дива на годината: Lemmon-714
 
 
5. Вражда на годината: Enough* vs. Monteso
 
 
6. Кеч тема на годината: WWF Classics (UNDERTAKER*)
 
 
7. Тема на годината: Градски транспорт (ултра-мега-гига-хипер тема) (Metzgermeister)
 
 
8. Най-неприятен потребител на годината: neshev   И   natopor4en
 
 
9. Марк на годината: Laoch
 
 
10. Най-конфликтен потребител: Enough*
 
 
11. Спамър на годината: Yulian
 
 
12. Най-забавен потребител на годината: natopor4en
 
 
13. Предаване/Рубрика/Дневник на годината: Без сценарий (neshev и The Olimpic Hero)
 
 
14. Изказване на годината: "7 фоот бонак" (prenti)
 
 
15. Гимик на годината: natopor4en
 
 
Брой гласове във всички категории:
 
 
Предишните победители:
 
 
Благодарим на всички 36 гласували! Очаквайте скоро информация за избора на BWC Световен шампион.
Не забравяйте да пуснете своя вот и за Любим мач за 2017 година!
 • 18 replies

Brand: RAW

Date: September 24, 2017

Venue: Staples Center
City: Los Angeles, California
 
Card:
WWE Universal Championship Match:
Brock Lesnar (c) vs. Braun Strowman


Singles Match:
John Cena vs. Roman Reigns
 • 74 replies

BWC: The Chosen One - Кой иска да стане Световен шампион?
Една Продукция на BWC

 

Уважаеми потребители на BWC. Краят на годината наближава все повече, а с него и традиционните годишни награди на BWC, събитието за което живеят голяма част от кеч феновете по целия свят. Тази година мотивацията за целящите се в приза за "Потребител на годината" ще бъде още по-голяма, защото ще има и втори избор в тази категория, излъчен от елитно жури, съставено от видни експерти (смаркове) + екипа (да, пак се уредихме). Победителят от гласуването ще се сдобие с реплика на WWE Световна титла от Attitude Era-та, най-якият кеч период евър!

 


 

Журито ще бъде представено от всички победители в категорията "Потребител на годината", които са все още активни потребители, или имат желание да вземат участие в изборът, както и от членовете на екип BWC.


В традиционните награди, самите потребители все още ще имат възможността да излъчат своят победител в категорията, като той ще може да заеме място в журито, но няма да си тръгне със Световната титла (loser), освен ако не спечели и вторият вот.


Победителят от традиционните награди (излъчен от всички потребители на BWC), може да се дублира с излъченият победител от журито.


След края на гласуването и обявяването на победител, дискусиите по избора ще станат видими за всички потребители. 

Това е информацията която можем да ви дадем за момента. Имате около четири месеца да се активизирате и да спечелите сърцата на избирателите, като самата награда ще се връчи след края на тази календарна година.

 

По-здрави: Екипът на BWC.
 
 • 39 replies

Anthony Joshua vs. Carlos Takam - 28 октомври 2017
Антъни Джошуа (Великобритания) срещу Кубрат Пулев (България)


 

Дата: 28 октомври 2017

Място: Principality (Millenium) Stadium, Cardiff, Wales

На живо по: Sky Sports Box Office, някой от каналите на Нова броудкастинг груп

 

Main Event:

Anthony Joshua (19-0) vs. Kubrat Pulev (25-1)

for IBF World Heavyweight Title

IBO World Heavyweight Title

WBA Super Heavyweight Title

 

 

Undercard:

TO BE ANNOUNCED

 

 

Основни данни за двамата:


 

 

Първия пост ще се обновява с всякаква полезна информация за двубоя всеки път, когато такава излезе.
  • Upvote
 • 59 replies

 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...