Jump to content

Leaderboard

 1. THE ENEMY

  THE ENEMY

  Модератор


  • Points

   250

  • Content Count

   5,212


 2. neshev

  neshev

  Модератор


  • Points

   237

  • Content Count

   13,432


 3. The Best

  The Best

  Супер Потребител


  • Points

   167

  • Content Count

   1,109


 4. BAITO6O

  BAITO6O

  Потребител


  • Points

   160

  • Content Count

   600


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/30/2020 in all areas

 1. Мразя малоумниците които са си взели куче от породата Питбул , териер , Дого аржентино и прочието подобни породи и ги разхождат без намордници - да ви еба майката , разхождате го по тротоар който е 2 метра широк и кат ги видя от далеч , пресичам на отсрещния тротоар. Един път е така тръгва някво подобно уж да ми се радва , оня вика не се плаши брат , то не хапе само ти се радва. Абе мама ти дейба добре че си с кучето , че като те шибна един път - 50 кила аутист ми разхожда куче където ако тръгне ще го влачи по асфалта .
  14 points
 2. Да се събудя посред нощите и да ми се пикае на кит, но да съм толкова надървен все едно съм изпил коктейл от "Камагра" и "Черна мравка", да чакам да спадне две минути, но да си кажа "ае, ве", след което да пикая от разстояние 3 метра в поза "млад иманяр" и пак да опикая навсякъде.
  14 points
 3. Еми не е, нали е създаден преди 4 бе..
  13 points
 4. Роман Рейнс е нереален, нереален. Направо не е истина колко добър heel е, не е истина! Човекът шибано легитимно успя да се разплаче по време на мача и след това преби и другия близнак. Този човек е адски добър актьор. Защо толкова години го държаха babyface, като heel е истинско злато. Като babyface е 6.5/10, като heel е 10/10, разликата е от земята до небето, крещяща разлика. И Хейман след мача го изигра перфектно - поглед, чрез който демонстрираше страх от Рейнс + това, че даже и той не може да повярва на какви злини е способен Рейнс. Ебаси добре разказаната история.
  11 points
 5. Годината е 2033. BWC се сблъсква с невиждан модераторски произвол. Самозабравилите се МОДОВЕ налагат зверска цензура и банват всеки, който се опита да им опонира. Тяхната алчност за власт и контрол върху форума е изгонила голяма част от ЦЕННИТИ ПУТРИБИТИЛИ. Така се заражда "Съпротивата". Група ЦЕННИ ПУТРИБИТИЛИ, които с умиление си спомнят BWC MEMES, "Боговете на Кеча", Опорочените Годишни Награди и троленето на воля. Тяхната цел е да върнат BWC на простолюдието и да изгонят самозабравилите се МОДОВЕ. За тяхно нещастие, МОДОВЕТЕ виждат всичко и умело са внедрили шпионите си в
  10 points
 6. Да видим дали сме гейберален форум
  10 points
 7. Поне с момиче ли беше?
  10 points
 8. Нали е таен вот ве?
  10 points
 9. Не бих се определил за гей. Нямам имот в Бояна, нямам кола, която струва над 50000 лева, нито заплатата ми е петцифрена. В такъв случай съм най-обикновен педераст.
  10 points
 10. Значи си жина!
  10 points
 11. Не, мразя всички еднакво.
  10 points
 12. Така е, ти имаш повече лайкове на статията ти за ВОЙНАТА СРЕЩУ МАФИЯТА С КОШАРИТЕ НА СЕЛО, в която съсипа държавната машина.
  10 points
 13. Аз пък от доста повече от година разправям, че Windham Rotunda е сред най-големите таланти в съвременния кеч, пък, гледай ти, колко различни мнения можело да има. Именно Wyatt и Bliss са основната причина да следя WWE в момента. И въпреки че предпочитам Eater of Worlds образа пред The Fiend, вторият също е абсолютна класа.
  9 points
 14. Абе независимо дали си адският хипохондрик, дето пълни гащите от новините за вируса или си непукистът, дето ги разбира нещата, макар вирусният му опит да е дето е изкласил биологията в 8-ми клас назубряйки за цитоплазмата в клетките (и двете позиции са грешни за мен), не може някой да смята, че е нормално да имаме 30% положителни тестове и да се тупаме в гърдите как нещата са ок и колко добре се справяме. Още съм на мнение, че цяла Европа можеше да е приключила и забравила за тая глупост още пролетта с едно истинско затваряне за 2-3-4 седмици. Ама така е, като една крехка Джасинда
  8 points
 15. The Miz ще кешне успешно върху Orton на Survivor на 22.11 - точно десет години след предишното му кешване върху същия човек. От мен сте го чули.
  8 points
 16. Баба да реши да ми дойде на гости, да си отключи без да звъни и да ме хване на калъп.
  8 points
 17. Клипчето не е мое. Не гледам телевизия, като цяло, но Азис е избрал много добър theme song Bow down to the king Facebook 1480854418971556(360p)_1.mp4
  8 points
 18. Prenti, Shwn и Farest са тримата гласували с ДА. Истината лъсна.
  8 points
 19. Може би единственият гей във форума вече го напусна, поради прекалено шумене около нежната му персона и също, че е и подлога. Вече сме 99.9% само АЛФАА мъжкари.
  8 points
 20. Ами ако видя гнусен педал по улицата няма да ида да му кажа "ей педал умри", но ако тръгне да ме занимава ще му кажа "умри ве шибан гей"
  8 points
 21. Е нали Адската клетка 2000 беше еталон бе кавал .
  8 points
 22. Баща ми е бил на 13 когато е бил на купон с майка ми. Те не са се познавали, но са се харесали, а баща ми кавала е изглеждал по-мъжествен, по-голям и е излъгал майка ми, че е на 18 и така пламнала тяхната любов и тя чак като се родих аз е разбрала, че тоя кавал е на 13-14 години. За моя живот няма да ти разказвам, че ще влезнеш в клинична депресия от историята на Магистър Farest
  8 points
 23. В грешка си Гробаря не е дебютирал 1999 г. а 1990 г. е направил своя дебют! Иначе да точно 30 години стават на 22 ноември!
  7 points
 24. Дали това промо на @Radoxе повлияно от това промо на Динко от преди няколко месеца?
  7 points
 25. https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/vlijatelnite-rusev-udrja-rusev-machka.html
  7 points
 26. Не ми отговори на този въпрос, но няма и нужда. Ще отговоря аз на твоя - момчето може да подражава на поведението на бащите си в ранна възраст, но ако е хетеросексуално, когато съзрее полово ще се интересува и ще има отношения с жени, защото сексуалната ориентация е генетично заложена. В подкрепа на тезата - повечето хомосексуалисти са от хетеро семейства и са виждали хетеро модела растейки, подражавали са, но в крайна сметка природата си казва думата, взима превес и в последствие си поддържат контакти с хора от техния пол безпроблемно. Не е задължително в бъдеще детето да има проб
  7 points
 27. Не мразя Хачико, защото е гей, а защото е такъв, такъв и такъв...
  7 points
 28. Пиларчо, спри се малко че пак ще излетиш рано рано.
  7 points
 29. Мамин златен. Липсваше ми тоя дебилчо.
  7 points
 30. Според мен тя никога не се е занимавала с кеч.
  7 points
 31. Като стана въпрос за Дончич и за това, че той е абсолютен изрод и бъдещо МВП, няма как да не отдадем заслуженото и на Марк Кюбан. За мен Кюбан е най-добрия chairman в лигата и е пример за подражание. В драфта на Дончич, всякакви псевдо скаути говореха как Лука е менте, което като дойде в Америка и ще бъде сложен на място от големите негри, как ДеАндре Айтън бил единствената звезда в този драфт и всякакви други щуротии. Единствения човек със здрав разум, който трейдна Трей Йънг и бъдещ драфт пик за Дончич, в когото малко хора вярваха тогава беше Кюбан. Естествено, тези които сме гледали Лука в
  7 points
 32. Много съм доволен от завръщането на Ларс Съливан. С удоволствие ще гледам поредната торба с лайна скуошната от Рейнс след няколко месеца, преди да бъде позорно уволнена.
  7 points
 33. С любезното съдействие на Chalhanoglu от миналата седмица
  7 points
 34. Д-р от Университета в Мериленд в Америка, началник на Клиника по инфекциозни болести. От туитите на Фахем Юнус; 1-- Ще живеем с Covid19 месеци. Нека не го отричаме или паникьосваме. Да не правим живота излишно труден. Нека се научим да бъдем щастливи и да живеем с този факт. 2 - Вирусът няма да намали ефекта си през лятото. Сега е лято в Бразилия и Аржентина, но вирусът се разпространява бързо. 3-- Не можете да унищожите вируси на Covid19, които са проникнали в клетките, като пиете твърде много вода, просто ще ходите често до тоалетната. 4 - Миенето на ръцете и спазван
  6 points
 35. Хахахах, сега ако кажеш, че не си ял преди да ебеш и всичко се навръзва идеално.Няма как да те остави да ебеш гладен сес
  6 points
 36. ^ Какви ги дрънкаш тогава? Темата е "Хомофоб ли сте"? Какви ли не странични глупости си писал, даже снимки си прикачвал. Отговори на въпроса и ни спести другите разсъждения.
  6 points
 37. Според преведения от Олимпик скрипт, също така има едно единствено ново попълнение в екипа, което е със степен магистър. Той също така е станал депутат от ДПС и е осигурил държавно финансиране на форума, за да сме още по-оядени.
  6 points
 38. За човек, който мрази и е против такива работи Дедмена изглежда много запознат, даже фотогалерия си има. Няма да се учудя лично да ги е снимал. Жалко, че отдаваме толкова време на неща, които мразим. Ако давахме същото това време на неща, които обичаме, нямаше да имаме цена. Дедмене, живей си живота и се радвай на него. Не можеш да промениш никой.
  6 points
 39. Това е тема като за васкоп.
  6 points
 40. Кой е убиецът? - сезон II Първият сезон на "Кой е убиецът?" бе белязан от универсално положителни отзиви на участниците, както и от няколко впечатляващи некст левъл изпълнения. Ако вече сте участвали и желаете да продължите със значително по-дълбока (и извратена) мистерия, или пък само сте наблюдавали и чакали - сега е вашият момент. Има и добра новина за хората, кото разбираемо са наплашени от предишния победител - този път отстъпвам мястото си и поемам организационна роля, за да ви предоставя шанс да се пробвате срещу мозъка зад инициативата в собствената му игра. То
  6 points
 41. Преди години бачках с гей. Окей човек, ама тия пенделски маниери и тоя глас на моменти ми идваше в повече. По едно време се натягаше дори да го еба, но му казах "не, мерси".
  6 points
 42. Ще й купи. Сигурно им е в договора.
  6 points
 43. John Cena се е оженил за приятелката си, Shay Shariatzadeh.
  6 points
 44. Снимката не се показва, без да искам натиснах нещо сигурно. Можете да ми проверите и телефона, ако вече не сте.
  6 points
 45. Добре, не мога да разбера, защо не играя против България. 2,20 коефициент, какво не го харесваш, Митко, еби му майката. Мачове за апартамент. Добре ве, Митко, заложи си апартамента, утре се настани в мезонет, еби му майката... Дроп, дроп, дроп. Хората ми дават пари, аз не ги взимам.
  6 points
 46. Сигурно Aлито им е обещал, че ще отидат в Рая и ще имат куп девици ако го следват.
  6 points
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...