Jump to content

Guidelines

Общи правила за писане във форума на 

Българското Кеч Общество


1. Забранява се вулгарният език, постовете с нецензурно съдържание (вкл. снимки, аватари, подписи, гифове, клипове и т.н.) или откровено груби, нехуманни и обидни съобщения. Забранява се също обиждането на други потребители, както и опитите за въвличане в конфликти по какъвто и да е начин. Наказанието за конкретно нарушение на това правило се определя по преценка на Екипа на BWC. 

 

2.Забранява се ровенето в личното пространство на потребители от форума - постване на снимки от социални мрежи без разрешение, опити за спойлери в и извън BWC. При доказателства за подобно посегателство, както и всякакви подобни лични атаки, провинилият се потребител ще бъде наказан с едномесечен бан от shoutboxa и форума, а при повторно нарушение потребителят ще бъде баннат от BWC завинаги.

 

3.Забранява се постването на всякакви гнусотии и нехуманни снимки и клипове в shoutboxa или в теми от форума с изключение на темата "Простотии". Провинилият се потребител ще бъде баннат от shoutboxa и форума за 3 дни, при повторно нарушение за 1 седмица, при трето за един месец, а при всяко следащо по преценка на Екипа може да бъде баннат от BWC завинаги.

 

4.Забранява се постването на порно в shoutboxa на форума. Провинилият се потребител ще бъде баннат от shoutboxa и форума за една седмица, при повторно нарушение за един месец, а при трето ще бъде баннат от BWC завинаги.

  

5.Категорично се забранява всякакво обсъждане и разпространение на детско порно (порнографски снимки и клипове на лица, ненавършили 18-годишна възраст) на територията на целия форум, включително и shoutboxa. Провинилият се потребител ще бъде баннат от shoutboxa и форума за един месец, а при повторнo нарушение ще бъде баннат от BWC завинаги.

 

6. Криенето зад изкуствени акаунти и минаване през проксита на баннати потребители няма да бъде толерирано и води до допълнителни наказания за главния им акаунт. Тези бонусни наказания се определят изцяло по преценка на Екипа.


7. Във форума се забранява писането на шльокавица. Писането на чужди езици е позволено при цитирания на източници, изписването на имената на кечистите и подобни.

 

8. Забранени са пускането на вече съществуващи теми, писането извън темата (off topic) и писането на постове, които не допринасят към дискусията (spam).

 

9. Заглавието на всяка тема в раздел „News and Spoilers”, съдържаща новини, трябва да бъде предхождано от името на федерацията, за която са новините. Пример: „TNA: Vince Russo вече не е главен сценарист”. Самото съдържание на темата трябва да бъде в quote таг. В quote таг трябва да бъде и всяка новина, ако е в самостоятелен пост. Ако новината не е свързана с някоя федерация, се ползва "Other:". Препоръчително е да се посочва източник за всяка новина.

10. Заглавието на всяка тема в раздел „News and Spoilers”, съдържаща спойлери, трябва да бъде предхождано от името на федерацията, за която са спойлерите, и думата „SPOILER”. Пример: „WWE SPOILER: Кога Daniel Bryan ще кешира куфарчето си”. Само първото мнение трябва да бъде в спойлер таг. За останалите спойлер тагът не е нужен.

 

11. Използването на префикси е задължително във всички раздели, в които е налична опцията. Поставянето на отметка „Use first tag as prefix” е задължително само за темите с тагове PPV (напр. WWE PPV) и BWC. 

 

12. Забранява се постове със спойлери, извън темите за съответните спойлери. Забранява се и коментирането на резултати от дадено шоу извън темата за шоуто до два дни след излъчването му. Изключения се допускат само ако бъде използван spoiler таг и ако е казано от кое шоу е спойлера и какво засяга той, така че всеки потребител сам да прецени дали да разкрива съдържанието на spoiler тага. 

 

13. В този форум правилата важат за всички. Модераторите и администраторите често ще бъдат обект на нападки и агресия заради решенията, които взимат, така че мерките срещу потребителите, позволяващи си да репликират остро тези решения и личности, ще бъдат санкционирани без предупреждение. 

 

14. Членовете на екипа запазват правото си да редактират или трият мнения/теми във всеки един раздел, дори някоя от споменатите по-горе точки да не е налична, тъй като е трудно да се обобщи и обхване всичко в няколко прости правила.

  

15. Всички правила, свързани с писането на мнения, важат в пълна сила за shoutbox-a! 

×
×
  • Create New...