Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. StoneColdFaN

  BWC World War II

  Що Живков го няма в ролите, ве?
 3. baikiro

  Formula 1

  Преди години бях голям фен на спорта и до някъде 2010 година мога да кажа, че гледах редовно състезанията. Това лято реших да се опитам да се върна към гледането на Формула 1. Голяма грешка. Изгледах няколко съзтезания като буквално заспах пред телевизора няколко пъти. Това са моите впечатления. Знам само трима пилоти. Хамилтън, Фетел и Райконен. Всички други са някакви невзрачни джобъри без характер. Само тоя пич Верстапен изглежда агресивен и напорист. Всичко друго е под всякаква критика. Явно няма материал. Болидите изглеждат ужасно на външен вид, зву
 4. The Pain

  Miro - обща тема

  "learning to speak English from listening to Tupac Shakur songs, " Хубаво е научил английския, но не вникнал и не е разбрал идеите на автора, съдейки по живота му.А те са it's money over bitcheeezz M.O.B.!!
 5. Алистър Блак имаше най-хубавата ентрънс песен, ама кой ги гледа тия работи в днешно време...
 6. Да чи пръсна джисплея и панйела...
 7. Теленовелата с лек американски привкус продължава, драги приятели. Изглежда, че Винс яко е гледал такива сериали - сюжетът кърти отвсякъде. Семейството, благодарение на външен човек, разкрива тайна връзка на дъщерята с техен враг и разяреният брат отива да му смачка главата, а в същото време тая го умолява да спре. Уникални гении се оказаха тия!
 8. nWoHulkster

  Miro - обща тема

  Ново интервю с Miro: Miro talks to Chris Van Vliet from Jacksonville, FL. He talks about why he signed with AEW after being released from WWE, how he met his wife CJ Perry (Lana), what it means to be "The Best Man", learning to speak English from listening to Tupac Shakur songs, sleeping in his taxi while attending wrestling school, how he felt about Bobby Lashley and Lana making out with each other on Raw, the real plans for the Liv Morgan storyline that interrupted Lana and Lashley's wedding and much more.
 9. Като цяло споделям вашето мнение. Изненадващо добър турнир. Много голям Роман. Ясен победител, но тук по-важна беше историята, която разказаха. И семената, които посяха за в бъдеще. Само искам да споделя, че до последно очаквах Светкавицата в крайна сметка да се застъпи за Ренди и да преебе Макинтар. С което отново да покаже и докаже, че е най-мръсният играч в играта. На пук на всякаква логика и букинг (все пак това е Кеча) очаквах именно Светкавицата да коства победата на Макинтар. Което само по себе си щеше да е големият ъпсет на вечерта.
 10. Лека, полека ги сменят. Лично на мене не ми допада. Стария theme e доста по-добър, както и на Кийт Лий. Като на Лий нямало май да е този, а ще бъде ъпдейтнат па нататък. И нещо на мода ли е да се споменава в началото на песента името на кечиста? Новия на Алистър, Зелина Вега и по стари като Менди Роуз и Иконите.
 11. Бе не съм сигурен. Ама тая година поне за втори път се завръща. Първият път бе обвинен, че използва другс.
 12. Рууд не му ли бяха били шута преди време?
 13. За жалост като неин фен съм на същото мнение... За какво разделиха IIconics? Можеше да дадат single-push-a, който се очаква да дадат на Peyton Royce на Mandy, Iiconics да си останат таг-тийм...
 14. Radox

  Мафия - идеи за развитие

  Само не се посирайте от сезони, че да не ни се додрайфа отново от Мафии... По 1 сезон на месец макс.
 15. BAITO6O

  Мафия - идеи за развитие

  ПИЧОЕ. Да си знаете че МОЖЕ БИ през декември (малко преди Коледа) може евентуално да се реализира шантавата идея за BWC WW2. Все пак може би през декември ще затворят пак държавите трябва да се възползвам Я. Като няма много да протаквам играта да продължава дълго. Нощната фаза ще е силно редуцирана до 12ч. максимум. Най-вероятно ще има график да се знае от самото начало кое кога почва и свършва. Някой ден може нарочно да е по-дълъг или по-къс.
 16. BAITO6O

  BWC World War II

  Като цяло идеята ми беше в по-голяма степен да се проба играта с 3 групи, а не с 2. После реших да завъртя нещата около периода на WW2, когато има 3 политически идеологии. То може примерно да е и КАМОРА срещу ЯДУДЗА срещу КОЗА НОСТРА или други подобни разновидности. Това ми е пределно ясно. Ама Троцки все пак си е бил комуне с други виждания. Но то пък Сталин никого не е обичал и винаги е имал съмнения към всекиго, пък и като цяло Сталин си е бил параноик. Идеята с ролята на Троцки беше, че при неговата елиминация Сталин получава добра информация или възможност да ма
 17. Prince10

  Мафия - идеи за развитие

  ОМЕРТА записването започва на 3 октомври, а на 6-ти давам старта.
 18. neshev

  Мафия - идеи за развитие

  Моят сезон ще отнеме максимум 4-5 дена. Ще се проведе след ОМЕРТАТА, ако има желаещи.
 19. Radox

  Мафия - идеи за развитие

  https://www.mafiauniverse.com/wiki/Traitor Ето ви как по принцип е Врачката за тези, дето мрънкаха защо оставала след мафиотите Варианти има много.
 20. hacky

  Мафия - идеи за развитие

  Затова и тагнах хората, включително и теб, за да си кажат приблизителните дати, ако @Prince10 каже кога ще пуска сървайвър, ще може и @neshev да прецени кога ще дойде време за неговия, но мисля, че и голям сезон ако има ще е по добре да изчака да мине на Соки.
 21. The Olimpic Hero

  Мафия - идеи за развитие

  Всякакви неутрални роли за мен са адски малоумни. Танер, Политик и други подобни. Никаква тръпка, нищо.
 22. baikiro

  Мафия - идеи за развитие

  Ами аз казах коя е най-добрата вариация за мен. Вече всеки водещ както му харесва да си я ползва.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...