Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. ЧОТУДЕ

  Мафия 13 - Ден 3

  Прочетох пак вчерашния ден и не мога да реша дали Olimpic е бил Шериф или Врачка, но считам, че правилният вот е THE ENEMY, защото: 1. Ако е мафиот -> знаем, че Olimpic е бил Шериф и остават двама мафиоти; 2. Ако е гражданин -> знаем, че сме изгонили Врачката Olimpic и пак би трябвало да остават двама мафиоти, от които единият сигурно е Кръстник. Ако са верни разбиранията ми за играта и гласуваме THE ENEMY, при всички положения ще останат двама лоши. Глас за THE ENEMY.
 3. Yesterday
 4. LONE WOLF

  Футбол

  Срещу малките явно играят по разконцентрирани и демотивирани за тва .Очаквах,че Аталанта може да блъсне Милан, защо Манджукич влиза чак 70 минута при 0:2 ?
 5. Farest

  Мафия 13 - Ден 3

  MJ23, Brutalnia, Radox, Dudley, hacky От тези имена има поне 2-ма мафиота. Сигурен съм на 100%. Олимпик се нуждаеше от 7 гласа, а отпадна с 9. Плана е такъв, днес давам глас за Енеми и ако е гражданин утре ще нападна някой от тези 5-имата, а ако Енеми е мафиот ще натискам утре да си тръгне ментето на сезона и неговото име е Соки. И да е гражданин и мафиот все тая, все ще пречи от тук натам. Глас за Енеми днес
 6. Radox

  Мафия 13 - Ден 3

  Доста ... контроверсиални мнения пишеш тук, господин ел президенте?
 7. Socki

  Мафия 13 - Ден 3

  Много е просто. Ако Олимпик е бил Врачка нека истинският шериф да се разкрие още днес. Само 2 гражданина са отпаднали освен Олимпик. Шанса да са били шериф е малък. Аз бих повярвал на разкритие ако е достатъчно логично. Слагайте картите на масата.
 8. neshev

  Мафия 13 - Ден 3

  Срещу # Гласували THE ENEMY 6 baikiro, Dudley, Brutalnia, Himler, Socki, hacky Socki 1 Radox Не Гласували 4 MJ23, ЧОТУДЕ, Farest, THE ENEMY За елиминация са нужни 6 гласа. Денят приключва в 22:00 часа на 24.01.2021.
 9. Socki

  Мафия 13 - Ден 3

  Няма шпионин според мен. Само блокировач. Има шанс за Кръстник и Врачка. - играч излиза и казва че е шериф и посочва някого за мафиот. - след броени минути този играч отпада и изписва че е гражданин -Radox в първото си мнение НЕ гласува за посочения мафиот а за мен. Това е общо взето. Четете и решавайте. Сбърках за Олимпик, факт, но грешката ми ще ни доведе до мафиот. Ден 3 и 4 ще спечелим играта. Утре идвам с ПЪЛЕН АНАЛИЗ.
 10. hacky

  Мафия 13 - Ден 3

  Глас за енеми.
 11. Dudley

  Мафия 13 - Ден 3

  Сега ще провери Ледения каква роля е имал и на следващия ден ще е заяви
 12. Socki

  Мафия 13 - Ден 3

  Ако днес не си разкриеш ролята си заминаваш в ден 4.
 13. Radox

  Мафия 13 - Ден 3

  Ама като за Olimpic ли ще натягаш цял ден за мен утре, или ще го караш по-спокойно?
 14. ЧОТУДЕ

  Мафия 13 - Ден 3

  Утре ще изчета пак миналия ден и ще дам окончателното си решение. Очертава се протоколна и скучна фаза.
 15. Socki

  Мафия 13 - Ден 3

  Radox взе да насира. Обръчът се затяга. След Енеми си ти.
 16. ЧОТУДЕ

  Мафия 13 - Ден 3

  ЧОТУДКАТА беше, но и Ярипимката помогна, да.
 17. MJ23

  Мафия 13 - Ден 3

  То и за yaripim миналия сезон така възроптаваше Нешев, ама кво се оказа накрая? Ярипимката ни избута сезона,а нешев беше мафиозо.
 18. neshev

  Мафия 13 - Ден 3

  Срещу # Гласували THE ENEMY 5 baikiro, Dudley, Brutalnia, Himler, Socki Socki 1 Radox Не Гласували 5 hacky, MJ23, ЧОТУДЕ, Farest, THE ENEMY За елиминация са нужни 6 гласа. Денят приключва в 22:00 часа на 24.01.2021.
 19. Socki

  Мафия 13 - Ден 3

  Всеки който не гласува за The ENEMY днес е сигурен мафиот за мен. Утре ще играя повече на телефона съм. Глас за Енеми
 20. Himler

  Мафия 13 - Ден 3

  Сега ми кажете как да вярвам на олимпик при положение,че ми изглеждаше все едно е на цяла бутилка спирт. Енеми сякаш реагира леко панически и това за сега наклонява везните към глас за него. Естествено ще наблудавам и мж, който според мен ако не гоним енеми е оптималният вариант за мен. Глас за The Enemy
 21. yaripim

  Тютюнопушене

  Започнах ги в 7 клас, отказах ги в 9-ти. В паузата през тия години, всяко лято, си ибирах някъв ден, там пушех 1 кутия кутия за 3 часа кат вълка от Ну погоди, дето и до днес си нямам идея що съм го правил и това беше. След завършването ги пропуших пак и оттогава не съм спирал. Не правя кутия на ден.По-скоро на ден и половина. Пушил съм винаги дълги цигари,може и в това да е причината и никога не бързам,като пуша. С тайфата като идем на море или на планина да речем, има двама -трима, докато аз изпуша 1 моя, те бамкат две от техните Превърнало се е в някакво измервателно средство, зимата обаче
 22. Radox

  Мафия 13 - Ден 3

  Освен това, @Dudley след всичко което ми цитираш от Olimpic как бил заподозрял ENEMY в първия ден и затова го е проверил, замисли се - адекватен шериф просто няма право да не провери Socki в Нощ 1 след цялата контроверсия около него през целия Ден 1. Видя какво стана в Ден 2, сега ако елиминираме ENEMY, простотиите около Socki ще са и в Ден 4 и Ден 5 и така до края на света. Хубаво, подозира ENEMY, защо не си го остави за Нощ 2 и не реши тоталната мъгла около Socki? А така, оставете си Сокето за накрая, когато вече гражданите са загубили
 23. hacky

  Мафия 13 - Ден 3

  Гоним енеми, а после радокс или соки, така ли?
 24. baikiro

  Мафия 13 - Ден 3

  Другият, който направи нещо подобно, още е в играта. Защо ли?
 25. THE ENEMY

  Мафия 13 - Ден 3

 26. ЧОТУДЕ

  Мафия 13 - Ден 3

  Ами пичът директно им каза, че има важна гражданска роля. ARRIVE. TAKE A SHIT. LEAVE.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...